Libnet.ro
UNICEF

08:15

Circulatia catre Ranca este inchisa din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse

Adevărul Adevărul,
Circulatia catre Ranca este inchisa din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse

Statiunea Ranca, din judetul Gorj, este izolata, dupa ce circulatia pe Transalpina, ruta catre orasul Novaci, a fost inchisa, aseara, de catre drumari din cauza viscolului puternic si al lipsei vizibilitatii. continuă pe Adevărul

Peste 2.700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza viscolului. in ce zone sunt cele mai grave probleme

Peste 2. 700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic. Din cauza conditiilor meteo deosebite au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie Dobrogea.

Maternitatea modernizata cu 5 milioane de euro sta inchisa din cauza birocratiei

Maternitatea din Brasov a fost modernizata cu 5 milioane de euro, bani veniti de la Banca Mondiala. Lucrarile sunt gata din octombrie, dar unitatea sta inchis din cauza birocratiei.

Sapte autotrenuri, blocate pe Valea Oltului din cauza drumului acoperit cu un strat de zapada sub care s-a format polei

Sapte autotrenuri sunt blocate in coloana, miercuri seara, pe Valea Oltului, in judetul Valcea, pe sensul de mers catre Sibiu, TIR-urile neputand inainta intr-o zona unde drumul este in rampa din cauza ca soseaua este acoperita de zapada sub care s-a format polei, relateaza News. ro.

Receptia lotului 3 al Autostrazii Sebes-Turda, suspendata din cauza unor neconformitati

Receptia Lotului 3 al autostrazii Sebes-Turda, care ar fi trebuit finalizata in 2016, a fost suspendata din cauza unor neconformitati constatate de catre comisia de specialitate, iar autoritatile au stabilit impreuna cu antreprenorul un termen de.

Soc pe piata valutara. Euro explodeaza din cauza crizei politice

Euro explodeaza din cauza crizei politice. Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, marti, un curs de 4,6599 lei pentru un euro. Atentie! Este cel mai mare euro din istorie. Ionel Danca,.

Accident GRAV pe Autostrada A2: Un container a cazut din TIR, DIN CAUZA VANTULUI (FOTO)

Accident grav pe Autostrada A2 din cauza conditiilor meteorologice. Un container a cazut dintr-un TIR, din cauza vantului, transmite Digi24. Se pare ca respectivul container nu era bine ancorat si a.

Deficitele structurale in Romania si Ungaria ar urma sa se adanceasca, din cauza reducerii spatiului fiscal

Deficitele structurale in Romania si Ungaria ar urma sa se adanceasca, din cauza reducerii spatiului fiscal.

TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

Mai multe TIR-uri sunt blocate, miercuri seara, pe sensul de mers Valcea Sibiu al DN 7, pe Valea Oltului, din cauza stratului de cinci centimetri de zapada, depus pe carosabil in ultimele ore, dar.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Mihai Tudose: Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele

Premierul Mihai Tudose nu a facut declaratii privind conflictul sau cu Liviu Dragnea la sosirea la sedinta CEx, el limitandu-se sa spuna ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )