Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cis Gaz a castigat licitatia pentru realizarea gazoductului Mintia-Brad-Stei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cis Gaz a castigat licitatia pentru realizarea gazoductului Mintia-Brad-Stei

Transgaz a atribuit Cis Gaz un contract pentru realizarea conductei de transport gaze naturale Mintia- Brad-Stei, etapa I tronson Mintia-Brad, judetul Hunedoara, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Dancila: Licitatia pentru autostrada Ploiesti - Brasov va fi lansata luni

Licitatia pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov, in parteneriat public-privat, va fi lansata luni, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila, noteaza Agerpres.

Birocratie: Licitatia pentru Aeroport etapa a treia, a fost anulata

Licitatia deschisa pentru Aeroportul International Brasov Ghimbav, etapa a III-a, Proiectare si executie lucrari de constructii si instalatii pentru noua obiecte va fi reluata. Dupa parcurgerea.

MFA Mizil, gata pentru realizarea aruncatoarelor de 120 mm

Reporter:Care este situatia actuala a MFA Mizil? Felix Pirvulescu, director comercial MFA Mizil: Fabrica si-a diversificat activitatea pe patru divizii. Prima divizie este aceea militara, ce reprezinta activitatea initiala, prioritata a societatii. A doua este divizia de energie, unde lucram cu firme importante precum General Electric, Cameron, etc. in al treilea rand, avem o divizie automotive,pentru executarea de subansambluri si piese, iar in acest domeniu colaboram cu firme cum ar fi Yazaki. Ultima divizie este agricultura, iar aici executam reparatii, confectii metalice si prelucrari mecanice pentru societatile de profil din zona.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )