Libnet.ro
UNICEF

13:00

Citu: Romania va primi prima transa de 3 miliarde de euro de la UE in cateva zile

Adevărul Adevărul,
Citu: Romania va primi prima transa de 3 miliarde de euro de la UE in cateva zile

Romania va primi in cateva zile prima transa de 3 miliarde de euro din programul SURE al UE, a anuntat miercuri ministrul Finantelor Florin Citu. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Romania primeste prima transa de 3 miliarde euro din instrumentul SURE

Prima transa din instrumentul SURE de finantare oferit de Uniunea Europeana urmeaza sa fie disponibi.

Florin Citu anunta ca vine prima transa din imprumutul de la Uniunea Europeana prin instrumentul SURE: Romania va primi 3 miliarde de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in cateva zile, Romania va primi prima transa din instrumentul SURE, in valoare d 3 miliarde de euro. intr-o postare pe Facebook, Citu precizeaza ca acesti.

Nelu Tataru: La fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19, Romania va primi o transa de 4,6% Vaccinul va fi voluntar si gratuit. E singura sansa sa putem limita si termina pandemia (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca Romania va primi o transa de 4,6% la fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19. Demnitarul a explicat ca un astfel de ser este singura sansa.

5G poate aduce Europei beneficii de 210 miliarde euro. Cum se ajunge la asa ceva?

Tehnologia 5G, utilizata ca o platforma de inovare deschisa, ar putea aduce Europei beneficii in valoare de 210 miliarde de euro, arata o cercetare derulata de Qualcomm Technologies Inc.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )