Libnet.ro
UNICEF

21:00

City Insurance anunta ca a platit despagubiri de 244 milioane de euro in 2019: Cat de greu plateste daunele RCA

Hotnews Hotnews,
 City Insurance anunta ca a platit despagubiri de 244 milioane de euro in 2019: Cat de greu plateste daunele RCA

City Insurance, cel mai mare asigurator din piata, a anuntat miercuri ca anul trecut a emis polite de asigurare in valoare de 410 milioane de euro, in crestere cu 28% fata de anul 2018, iar valoarea despagubirilor platite a fost de 244 milioane de euro echivalentul a 1,1 miliarde lei), in crestere cu 33% fata de anul trecut. City Insurance se afla pe locul doi in piata RCA, dupa Euroins, in primele noua luni din 2019, ambele firme avand si cele mai multe dosare de dauna deschise, precum si intarzieri semnificative la plata daunelor, potrivit ASF. continuă pe Hotnews

City Insurance anunta o crestere de 28% a politelor de asigurare in 2019

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance, lider pe piata asigurarilor din Romania, a anuntat, miercuri, ca a emis in cursul anului 2019 polite de asigurare in valoare de 410 milioane euro, in crestere cu 28% fata de anul 2018, potrivit News. ro.

Roche Romania a fost amendata cu 12,8 milioane euro de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenzi in valoare totala de 59,96 milioane lei 12,85 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din tara noastra, se arata intr-un omunicat remis Redactiei noastre.

OMV Petrom a incheiat mai multe acorduri cadru cu Rompetrol Well Services in valoare totala de 23,48 milioane euro

Rompetrol Well Services a incheiat acorduri cadru cu o durata de patru ani cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, al caror obiect este prestarea de servicii de cimentare, in valoare cumulata de 23,48 milioane euro, arata un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), relateaza News. ro.

VIDEO Reinier Carvalho, noul jucator al celor de la Real Madrid Spaniolii au platit 30 de milioane de euro

Mijlocasul brazilian Reinier Carvalho a semnat cu Real Madrid. Tranzactia cu echipa Flamengo s-a facut pentru 30 de milioane de euro, iar anuntul a fost facut chiar de gruparea din capitala Spaniei.

Guvernul aloca ajutor de minimis de 1,6 milioane euro in domeniul cinematografiei

Guvernul a aprobat, printr-un memorandum, alocarea sumei de aproximativ 1,6 milioane de euro prin care vor fi finantate 4 scheme de ajutor de minimis in domeniul cinematografiei, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )