Libnet.ro
UNICEF

09:30

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare lider - Avans de 1350 de puncte fata de urmatoarea clasata - Caroline Wozniacki

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare lider - Avans de 1350 de puncte fata de urmatoarea clasata - Caroline Wozniacki

Simona Halep ocupa in continuare prima pozitie a clasamentului WTA, bifand saptamana cu numarul 22 in fruntea ierarhiei mondiale. Avansul Simonei fata de Caroline Wozniacki este acum de 1350 de puncte. Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100 mondial: Halep, Cirstea, Begu, Buzarnescu, Niculescu si Bogdan. continuă pe Hotnews

Simona Halep, pentru a 22-a saptamana pe locul 1 in clasamentul WTA

Simona Halep continua sa conduca in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, cu 8. 140 de puncte si cu.

Veste fantastica despre Simona Halep! Recordul la care a batut-o pe Sharapova

Simona Halep continua sa fie numarul 1 WTA, avand un total de 8. 140 de puncte. Halep a ajuns la 22 de saptamani in fruntea clasamentului WTA si a depasit-o pe Maria Sharapova, care are 21. Simona si-a.

Sfaturi gratuite pentru Simona Halep de la o mare campioana: ce trebuie sa schimbe in jocul ei pentru a castiga un Grand Slam

Simona Halep intra de astazi in a 22-a saptamana ca lider mondial. Romanca mai are un singur mare vis, sa castige un Grand Slam.

Simona Halep, asa cum nu ati mai vazut-o niciodata. Sportiva canta si danseaza la un festival din Constanta - VIDEO

Simona Halepa participat, la Constanta, la un festival machidonesc. Sportiva a fost invitata la Primuveara Armanjilor. Simona Halep a venit la eveniment alaturi de familia ei, de frate, de.

Imagini INCENDIARE cu Simona Halep: A dansat la un spectacol al MACHIDONILOR! S-a prins in hora alaturi de PERSOANA SPECIALA din viata ei (FOTO, VIDEO)

Imagini unice cu Simona Halep au fost surprinse la Constanta, unde numarul 1 mondial a dansat la prima ei aparitie in public dupa revenirea in tara, de la turneele din Statele Unite ale Americii. Ea a fost.

E oficial: Simona Halep a intrecut-o pe Maria Sarapova la un capitol important

Simona Halep a mai bifat un capitol important la care a trecut in fata rusoaicei Maria Sarapova, marea sa rivala din circuit.

VIDEO A ridicat publicul in picioare! Simona Halep a cantat si a dansat alaturi de machidoni la festivalul Priumavera Armanjloru

Simona Halep si-a petrecut weekendul la Constanta, acolo unde a reusit sa imbine antrenamentele cu o repriza de distractie.

VIDEO A ridicat publicul in picioare! Simona Halep a cantat si dansat alaturi de machidoni la festivalul Priumavera Armanjloru

Simona Halep si-a petrecut weekendul la Constanta, acolo unde a reusit sa imbine antrenamentele cu o repriza de distractie.

Simona Halep, in topul premiantilor pe 2018. Doar trei sportivi o intrec pe jucatoarea noastra intr-un top important

Simona Halep a terminat sezonul de hard, odata cu eliminarea din turneul de la Miami, dar culege laurii evolutiilor anterioare.

FOTO Iarba verde de acasa! Simona Halep, intr-o tinuta inedita, in curtea casei sale din Constanta

Simona Halep si-a luat cateva zile libere, pe care a decis sa le petreasca acasa, la Constanta, unde locuieste alaturi de familie,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )