Libnet.ro
UNICEF

14:00

Clasamentul WTA: Simona Halep, n continuare lider - Avans de 1.926 de puncte fata de Caroline Wozniacki

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, n continuare lider - Avans de 1.926 de puncte fata de Caroline Wozniacki

Simona Halep ocupa in continuare prima pozitie a clasamentului WTA, bifand saptamana cu numarul 41 in fruntea ierarhiei mondiale. invingatoare la Rogers Cup, Halep are acum un avans de 1. 926 de puncte fata de Caroline Wozniacki, ocupanta pozitiei secunde. continuă pe Hotnews

Simona Halep a castigat Cupa Rogers, in turneul de la Montreal

Simona Halep isi mentine pozitia intai in clasamentul WTA dupa victoria inregistrata la Montreal in fata lui Sloane Stephen. in trecut, Halep a mai castigat cupa Rogers in 2016. Liderul 1 mondial in clasamentul WTA, Simona Halep, a plecat invingatoare de la Montreal dupa ce a invins-o duminica pe Sloane Stephens in trei seturi7-6 6), [].

Antrenorul Serenei Williams o inteapa pe Simona Halep: Aproape nimeni nu stie cine e lider mondial acum

Simona Halep este de 41 de saptamani lider in clasamentul WTA, fiind jucatoare momentului in tenisul feminin mondial.

Simona Halep, dupa triumful de la Montreal: Nu am cstigat 20 de Grand Slam-uri pentru a-mi pierde motivatia. nca sunt motivata sa fiu mai buna

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare motivata sa castige trofee, chiar daca si-a trecut in palmares un titlu de Grand Slam. Nu am castigat 20 de titluri de Grand Slam pentru a-mi pierde motivatia. Am castigat doar unul. inca sunt motivata sa fiu mai buna si sa castig in continuare, daca e posibil, a spus Halep.

Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4.

Simona Halep, ANUNT de ultim moment, dupa cucerirea Rogers Cup: Fanii au iNCREMENIT!

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare.

Surpriza mare la Montreal! Cum profita Simona Halep de situatia creata

Simona Halep este in sferturile turneului de la Montreal si poate rasufla usurata in ceea ce priveste pozitia de lider WTA.

WTA Cincinnati: Simona Halep, posibil duel cu Irina Begu n turul al doilea - Tabloul complet al competitiei

In noaptea de vineri spre sambata a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 13-19 august. Simona Halep 1 WTA) este direct acceptata in turul al doilea al competitiei, acolo unde ar putea juca impotriva Irinei Begu 55 WTA).

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Ashleigh Barty 6-4, 6-1 / Halep, de neoprit - Calificare fara emotii n finala competitiei de la Montreal

Simona Halep a controlat intr-o maniera categorica partida cu Ashleigh Barty 16 WTA), obtinand calificarea in finala turneului de la Rogers Cup pentru a treia oara in cariera. Liderul mondial a avut o noua evolutie impresionanta, impunandu-se cu 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute joc. in ultimul act al competitiei de la Montreal, Halep va infrunta invingatoarea meciului Sloane Stephens SUA, 3 WTA) vs Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA).

Cine este jucatorul de tenis care a fermecat-o pe Simona Halep. Liderul WTA a dezvaluit totul

Simona Halep, numarul 1 mondial, este una dintre jucatoarele de tenis care isi tine viata personala departe de lumina reflectoarelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )