Libnet.ro
UNICEF

17:00

Se clatina scaunul lui LUDOVIC ORBAN! Cum a reactionat presedintele PNL dupa ce un important lider liberal a cerut Congres Extraordinar

B1 B1,
Se clatina scaunul lui LUDOVIC ORBAN! Cum a reactionat presedintele PNL dupa ce un important lider liberal a cerut Congres Extraordinar

Cererea lui Marian Petreche de convoare a unui congres extraordinar este una individuala si nu este impartasita de ceilalti colegi, a declarat luni, liderul PNL Ludovic Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al. continuă pe B1

SCANDAL la varful PNL! Se clatina scaunul lui LUDOVIC ORBAN! Important lider cere Congres Extraordinar

Liderul PNL Ilfov, Marian Petrache a solicitat luni, in BEx, ca la Consiliul National din 4 august sa fie convocat Congresul extraordinar. El a precizat ca la Congres cei care l-au ales pe Ludovic Orban la sefia.

Ludovic Orban: Cererea lui Marian Petrache pentru un Congres extrarodinar nu este mpartasita de colegi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca solicitarea lui Marian Petrache de convocare unui congres extraordinar este una individuala. Orban a precizat ca actuala conducere a PNL a tratat toti membrii la fel, fara a face discriminari. Presedintele PNL, Ilfov Marian Petrache a cerut in sedinta Biroului Executiv al partidului convocare unui congres extraodinar, nemultumit de intalnirea lui Vasile Blaga cu fostii democrati liberali.

Ludovic Orban, despre o ruptura in PNL odata cu revenirea lui Vasile Blaga: Sub nicio forma

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a respins, duminica, posibilitatea unei ruperi a ramure PDL din PNL odata cu revenirea lui Vasile Blaga pe scena politica. Sub nicio forma. Daca ati urmarit mesajul dat.

Ludovic Orban spune ca 'sub nicio forma' nu exista posibilitatea unei rupturi n interiorul PNL dupa revenirea lui Blaga

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ardud, ca nu se pune 'sub nicio forma' problema ruperii partidului dupa de Vasile Blaga a redevenit membru activ, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban, referitor la o posibila ruptura in PNL dupa revenirea lui Blaga: Sub nicio forma

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ardud, ca nu se pune sub nicio formaproblema ruperii partidului dupa de Vasile Blaga a redevenit membru.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Guvernul sa compenseze pierderile la bugetele locale, generate de revolutia fiscala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca liberalii au adresat Guvernului solicitarea ca la rectificarea bugetara sa compenseze pierderile suferite de bugetele locale in urma asa-zisei revolutii fiscale, informeaza Mediafax.

Ludovic Orban: Numai 35 % din populatie e racordata la reteaua de gaz; e una din marile probleme ale Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Toplita, ca una dintre marile probleme pe care le are Romania este faptul ca doar 35% din populatia este racordata la reteaua de gaz, chiar daca tara noastra dispune de zacaminte insemnate,.

Ludovic Orban: Iohannis a facut tot ce era constitutional si legal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Targoviste, ca Iohannis a facut tot ce era constitutional si legal atunci cand a decis sa promulge modificarile Legii 304/2004 privind organizarea judiciara.

Ludovic Orban nu exclude o posibila candidatura la europarlamentare: Sunt multi care mi-au cerut sa candidez

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Braila, ca nu a luat inca o decizie referitoare la o eventuala candidatura a sa la alegerile europarlamentare, desi sunt multi cei care i-au cerut sa candideze, scrie Agerpres .

Viorica Dancila, despre plngerea lui Ludovic Orban: A fost greu sa accept. Sunt nevinovata / Despre cererile repetate ale lui Iohannis de a-si da demisia: Un gest politic

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara la Antena 3, referitor la plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, ca i-a fost greu sa accepte si sa inteleaga o astfel de actiune, precizand ca este nevinovata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )