Libnet.ro
UNICEF

21:30

Claudiu Nasui, noul presedinte al USR Bucuresti

Antena3 Antena3,
Claudiu Nasui, noul presedinte al USR Bucuresti

Claudiu Nasui, noul presedinte al USR Bucuresti. continuă pe Antena3

Claudiu Nasui, noul sef al USR Bucuresti: Nicusor Dan ramane candidatul USR pentru Capitala. Trebuie un candidat comun al opozitiei la Primaria Capitalei

Claudiu Nasui, ales presedinte al USR Bucuresti, a declarat pentru G4Media. ro ca Nicusor Dan ramane candidatul partidului la Primaria Bucuresti si anunta ca opozitia anti-PSD are nevoie de un candidat comun la alegerile locale din Capitala.

Claudiu Nasui e noul presedinte al USR Bucuresti. Cine sunt noii membri in conducerea filialei

Deputatul Claudiu Nasui a castigat inca din primul tur sefia USR Bucuresti. El a obtinut 50,4% din cele 1. 102 de voturi exprimate. Nasuieste considerat un apropiat al echipei care conduce acum Uniunea,.

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

Nicusor Dan, desemnat candidat pentru Primaria Capitalei de catre USR Bucuresti: USR a demonstrat astazi ca este cel mai democratic partid din Romania - UPDATE

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev.

USR Bucuresti isi alege candidatul la Primaria Capitalei: Nicusor Dan sau Dragos Dragoteanu

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Conferintei municipale, care se reuneste incepand cu ora 10,00. Cei doi inscrisi in cursa sunt Nicusor Dan si Dragos Dragoteanu. Tot sambata, dar in cursul dupa-amiezii, vor incepe si alegerile pentru noua conducere a organizatiei USR Bucuresti, urmand sa fie desemnati atat presedintele, cat si membrii Biroului Municipal, relateaza Agerpres.

Oficial. Nicusor Dan este candidatul USR Bucuresti la Primaria Capitalei

Presedintele interimar al USR Bucuresti, Dumitru Dobrev, a anuntat, sambata, ca deputatul independent Nicusor Dan a fost validat pentru a candida la Primaria Capitalei din partea filialei, transmite Mediafax.

Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. Prin votul delegatilor, vot secret, a.

Nicusor Dan, desemnat candidat la Primaria Capitalei din partea USR Bucuresti

Deputatul Nicusor Dan a fost desemnat, sambata, drept candidat al filialei USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, informeaza G4 Media. Anuntul a fost facut de presedintele interimar al.

Zi cruciala pentru Nicusor Dan si Dragos Dragoteanu. USR Bucuresti isi alege astazi candidatul pentru Primaria Capitalei

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Conferintei municipale, care se reuneste incepand cu ora 10,00. Tot sambata, dar in cursul dupa-amiezii,.

Ioan Petru Caprariu, revocat de la sefia Casei Nationale de Pensii. Noul presedinte al institutiei - Laurentiu Tent

Ioan Petru Caprariu a fost revocat din functia de presedinte al Casei Nationale de Pensii, in locul acestuia fiind numit Laurentiu Tent, anunta Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )