Libnet.ro
UNICEF

15:32

O clinica privata din Bucuresti a fost nchisa si activitatea altor 3 a fost suspendata, dupa cazul falsului chirurg italian cu 8 clase

Hotnews Hotnews,
 O clinica privata din Bucuresti a fost nchisa si activitatea altor 3 a fost suspendata, dupa cazul falsului chirurg italian cu 8 clase

Directia de Sanatate Publica din Bucuresti a verificat 10 clinici private din Capitala si a decis inchiderea activitatii uneia dintre ele si suspendarea activitatii altor 3 clinici private, dupa cazul falsului chirurg italian cu 8 clase Matteo Politi, aparut in presa in urma cu doua saptamani, anunta Ministerul Sanatatii. Institutia condusa de Sorina Pintea nu precizeaza despre ce clinici este vorba. continuă pe Hotnews

Dupa valul de medici falsi, scandalul din sanatate pare departe de final! Ce se intampla la o clinica privata din Bucuresti

Dupa valul de medici falsi, scandalul din sanatate pare departe de final! De data aceasta, o clinica privata din Bucuresti este acuzata ca realizeaza proceduri medicale in mai multe saloane de.

O clinica privata din Capitala a fost inchisa, iar trei au activitatea suspendata. Nereguli grave descoperite de DSP, dupa scandalul italianului cu 8 clase care se dadea medic

In urma controalelor efectuate de catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti la zece unitati sanitare, o clinica medicala privata din Capitala a fost inchisa, iar in cazul altor trei activitatea a fost.

O clinica privata din Capitala a fost inchisa. Nereguli grave descoperite de DSP, dupa scandalul italianului cu 8 clase care se dadea medic

In urma controalelor efectuate de catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti la zece unitati sanitare, o clinica medicala privata din Capitala a fost inchisa, iar in cazul altor trei activitatea a fost.

Zeci de ingineri cu diplome false, descoperiti la Universitatea de Constructii din Bucuresti

In ultimii 14 ani, 30 de studenti si-au obtinut licenta in cadrul Universitatii de Constructii din Bucuresti fara sa fi urmat cei patru ani de studii, fara sa dea examene in sesiuni si fara sa.

Cartierul din Bucuresti unde preturile la apartamente au crescut cu 13.000 de euro peste noapte

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au inceput anul 2019 cu o valoare de 91. 050 de euro, cea mai mare din ultimii zece ani, fiind aproape de valorile din 2009 si similare cu cele din 2010, potrivit.

Start-Up Nation 2018-2019: Antreprenorii din Bucuresti, Cluj si Ilfov, de 6 ori mai putini dect n 2017

Decizia statului de a depuncta masiv firmele din Bucuresti si judetele Cluj si Ilfov a condus la scaderea abrupta a acestor aplicanti in programul Start-Up Nation 2018-2019 fata de editia 2017.

Andrei se urcase intr-un tamvai din Bucuresti si isi gasise un loc, cand a ridicat privirea. Pret de cateva secunde a incremenit. A crezut ca nu vede bine. A scos imediat telefonul. iti trebuie cateva minute bune sa intelegi ca e real (FOTO)

Andrei tocmai se urcase intr-un tramvai din Bucuresti. Gasise loc si tocmai se asezase cand in fata lui a aparut o doamna. S-a uitat la ea si a incremenit. Cand s-a dezmeticit, a scos telefonul si.

VIDEO Mihai, Bogdan si Paul, elevii care ti spun ce este real n liceele din Bucuresti. Ce e si cum functioneaza Registrul Educational Alternativ

Mihai, Bogdan si Paul sunt trei prieteni, liceeni in Bucuresti, care vor sa-si ajute colegii mai mici cum sa-si aleaga liceul potrivit. Pasionati de internet, cei trei s-au gandit la un program prin care actualii elevi de liceu, profesorii lor, dar si parintii sa fie chestionati cu privire la conditiile si la modul cum se desfasoara activitatea dintr-un liceu.

Un bebelus de 7 luni a cazut n lacul IOR din Bucuresti

O fetita de 7 luni a cazut, luni, in lacul din parcul IOR din Capitala, fiind scoasa in scurt timp din apa de catre parinti, a declarat, pentru HotNews. ro, Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Fetita era constienta in momentul in care a fost scoasa din apa si a fost preluata in scurt timp de un echipaj SMURD, care a transportat-o la Spitalul Marie Curie.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 18 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,59; TURBIDITATE: 0,41. S2 - CLOR LIBER: 0,37 mg/l; pH.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )