Libnet.ro
UNICEF

23:16

Clipe de cosmar pentru un barbat din Harghita. Omul era in padure cand un urs s-a napustit asupra sa. Ce a urmat

Antena3 Antena3,
Clipe de cosmar pentru un barbat din Harghita. Omul era in padure cand un urs s-a napustit asupra sa. Ce a urmat

Clipe de cosmar pentru un barbat de 50 de ani care a fost atacat de un urs. Omul era in padurea din apropiere de Cristuru Secuiesc, Harghita, cand animalul s-a napustit asupra sa si l-a muscat de umar. continuă pe Antena3

Be EU. Beneficiile programului Erasmus pentru studentii din Romania

Un europarlamentar a explicat la Be EU care sunt beneficiile programului Eramus Plus pentru studentii din Romania. in Romania, programul functioneaza de 21 de ani. La nivelul anului 2017 s-a facut un.

Omul miracol: familia facea pregatiri de inmormantare pentru un barbat din SUA, dar el s-a trezit dupa ce a fost deconectat de la aparate

Familia unui barbat din statul american Nebraska facea deja pregatirile pentru inmormantarea lui Scott Marr in varsta de 61 de ani, dupa ce acesta suferise un accident vascular cerebral, iar medicii l-au deconectat de la aparatele care-l tineau in viata.

Un barbat din Galati a murit din cauza gripei, primul deces din acest sezon de iarna

Primul deces din cauza gripei din acest sezon de iarna a avut loc in Galati, fiind vorba de un barbat de 53 de ani, transmite Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, raportarea fiind pentru ultima saptamana a anului trecut.

Un pacient a murit la Spitalul din Ploiesti la doua saptamni dupa ce a fost scapat de pe targa. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Un pacient a murit la doua saptamani dupa ce a fost scapat de pe targa la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, in timp ce era transferat la alta sectie. Politistii din Prahova au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz. Barbatul era internat la sectia Neurochirugie, unde a fost operat din cauza unei tumori.

Romania s-ar putea adresa Curtii Europene de Justitiei, in cazul alocatiilor pentru copii din Austria

Guvernul Romaniei evalueaza posibilitatea de a se adresa Curtii Europene de Justitie, in cazul intrarii in vigoare, in Austria, a legislatiei privind ajustarea nivelului alocatiilor pentru copiii nerezidenti.

Timis: In vama Cenad se asteapta 40 de minute pentru iesirea din tara

La punctul de frontiera cu Ungaria Cenad-Kiszombor sunt deschise, sambata, toate cele trei benzi pe sensul de iesire din tara, timpul de asteptare fiind de circa 40 de minute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )