Libnet.ro
UNICEF

08:30

Clipe de cosmar pentru un tanar din Vaslui. Barbatul a fost batut fara mila de un vecin, in fata barului din localitate

Antena3 Antena3,
Clipe de cosmar pentru un tanar din Vaslui. Barbatul a fost batut fara mila de un vecin, in fata barului din localitate

Un tanar din comuna vasluiana Miclesti a fost batut cu cruzime de un consatean, in fata barului din localitate. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Va avertizez ca urmeaza imagini si. continuă pe Antena3

SOCANT! Un tanar din Vaslui a fost batut de un scandalagiu, in fata unui bar

Un tanar din comuna Miclesti, judetul Vaslui, in varsta de 21 de ani, a fost batut de un scandalagiu, chiar in fata barului din sat.

Sfarsit cumplic pentru un barbat din Vaslui. Omul a murit dupa ce a fost intepat de albine

Barbatul in varsta de 69 de ani intepat marti de un roi de albine pe un camp din comuna Vulturesti a decedat, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Alegeri europarlamentare Peste 20 de milioane de buletine de vot pentru sectiile din tara si peste 1 milion pentru cele din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, au fost comandate 20. 459 de buletine de vot pentru a fi folosite la sectiile de vot din Romania, iar pentru cele din strainatate un numar de 1. 500 de buletine de vot.

Maricela e din Vaslui si avea mereu conflicte cu sotul ei. Femeia s-a apucat sa bea si a inceput sa se certe aprig cu barbatul. A luat securea si a vrut sa il omoare insa ceva neprevazut s-a intamplat. Acum a ramas mutilata pe viata

Clipe de groaza, aseara, pentru doi copii din satul Uncesti, comuna Zapodezi, care au asistat fara voia lor la o cearta de toata pomina intre parinti. Aflati in stare de ebrietate, sotii Ghetau nu s-au.

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine

Un barbat de 69 de ani, din judetul Vaslui, a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine in timp ce se afla in camp, la munca.

O adolescenta din Vaslui in drumul ei spre casa a cunoscut tragedia. Era pe un pod cand calvarul a inceput

O tanara de doar 16 ani a avut parte de momente cumplite, duminica seara, in timp ce se intorcea spre casa. Aceasta se afla pe un pod, cand totul s-a tranformat intr-un calvar pentru ea. Adolescenta ar.

Soferii din Arad au fost la un pas de accident, cand au vazut ce se intampla chiar in fata lor. Era ziua in amiaza-mare (FOTO)

Soferii din Arad au fost la un pas de accident, cand au vazut ce se intampla chiar in fata lor. Eraziua in amiaza mare, iar barbatul nu avea nicio jena. Oamenii legiiau fost chemati sa prinda.

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Facebook mareste salariul minim la 20$ pe ora pentru angajatii din SUA

Facebook a anuntat luni ca va mari salariul minim pentru toti muncitorii americani, ca urmare a cresterii costurilor de trai. Compania a majorat salariul minim la 20 de dolari pe ora in San Francisco, New York si Washington DC si la $ 18 pe ora in Seattle, angajatii care se vor ocupa de revizuirea continutului primind pana la 22$ pe ora, potrivit Reuters.

Barometru Inscop: Iohannis conduce detasat in topul intentiilor de vot pentru prezidentialele din toamna. Ciolos, in urma lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis conduce in preferintele romanilor in perspectiva alegerilor prezidentiale din toamna acestui an, potrivit Barometrului de Opinie Publica lansat luni de Academia Romana, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )