Libnet.ro
UNICEF

13:00

CLIPE DE PANICA in tenis! Adversara lui SIMONA HALEP a lesinat in timpul conferintei de presa (VIDEO)

B1 B1,
CLIPE DE PANICA in tenis! Adversara lui SIMONA HALEP a lesinat in timpul conferintei de presa (VIDEO)

Panica la Turneul Campioanelor! Elina Svitolina a trecut prin clipe grele in timpul conferintei de presa de la finalul partidei castigate impotriva lui Petra Kvitova 6-3, 6-3). Sportivei i s-a facut rau in . continuă pe B1

Clasamentul WTA: Simona Halep o egaleaza pe Victoria Azarenka n clasamentul longevitatii jucatoarelor numarul 1 mondial

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 51 in fruntea clasamentului WTA. Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis a publicat cu o zi mai devreme ierarhia, pentru a fi actualizata in vederea Turneului Campioanelor, care a inceput duminica. Halep o egaleaza pe Victoria Azarenka din Belarus, care a stat 51 de saptamani pe locul I, fiind pe locul 10 in clasamentul longevitatii jucatoarelor numarul 1 mondial. Sportiva romana isi va pastra pozitia pana la finalul anului, cand va ajunge la 60 de saptamani pe locul I.

Simona Halep, dupace a fost desemnatamai buna jucatoare a anului 2018: Cel mai bun an - FOTO

Liderul WTA, Simona Halep, a fost desemnata de catre WTA cea mai buna jucatoare a anului 2018, intr-un eveniment organizat la Singapore. Este pentru prima data cand jucatoarea de tenis din Romania castiga.

WTA: Simona Halep a fost aleasa jucatoarea anului 2018

Simona Halep, liderul mondial la tenis feminin, a fost aleasa jucatoarea anului 2018, a anuntat, vineri, WTA. Halep a castigat in acest an turneul de grand slam de la Roland Garros, precum si turneele de la She.

Simona Halep termina anul pe plus

In pofida problemelor de sanatate care au obligat-o sa rateze participarea la ultimele doua turnee ale sezonului, inclusiv la Turneul Campioanelor din Singapore, pentru Simona Halep anul 2018 ramane unul etalon in ceea ce priveste banii obtinuti din tenis.

Cutremur in Tenis: Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! Anunt de ULTIMA ORA

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore. Decizia a fost anuntata joi, dupa ce liderul mondial s-a retras si de la Turneul din Moscova, anunta gsp. ro. Numarul.

WTA a desemnat-o pe Simona Halep Jucatoarea anului 2018

Simona Halep a primit, vineri, din partea WTA-ului premiul de Jucatoarea anului 2018, dupa o ancheta la care au participat atat jurnalisti din intreaga lume, dar si fanii de pretutindeni. Castigatoare la Roland Garros, finalista la Australian Open si Roma si invingatoare la Montreal, Halep a adunat deja 50 de saptamani pe locul intai mondial.

VIDEO WTA a desemnat-o pe Simona Halep Jucatoarea anului 2018

Simona Halep a primit, vineri, din partea WTA-ului premiul de Jucatoarea anului 2018, dupa o ancheta la care au participat atat jurnalisti din intreaga lume, dar si fanii de pretutindeni. Castigatoare la Roland Garros, finalista la Australian Open si Roma si invingatoare la Montreal, Halep a adunat deja 50 de saptamani pe locul intai mondial.

PREZENTARE Turneul Campioanelor: Simona Halep, hernia de disc, absenta si sansa lui Kiki Bertens - Singapore, la ultimul bal

Singapore respira pentru ultima data aerul Turneului Campioanelor, editia din 2018 fiind cantecul de lebada pentru intrecerea din Singapore Indoor Stadium in 2019 va avea loc la Shenzhen). Singura jucatoare care si-a castigat pe teren dreptul de a evolua la toate cele cinci editii de la Singapore a fost Simona Halep. Din pacate, ea nu va putea juca in acest an din cauza problemelor de la spate hernie de disc). Le vom putea vedea insa la treaba, printre altele, pe celelalte castigatoare de Grand Slam din acest an: Caroline Wozniacki AO), Angelique Kerber W) si Naomi Osaka USOpen). Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor din 2018.

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

Simona Halep, despre starea sa de sanatate: Este exclus sa ma operez, desi am dureri si-n timpul liber

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Singapore, ca nu se va opera pentru hernia de disc. Liderul mondial a primit trofeul pentru cea mai buna jucatoare a anului 2018, dar nu va participa la Turneul Campioanelor, dupa ce a fost nevoita sa se retraga din cauza problemelor de sanatate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )