Libnet.ro
UNICEF

16:00

CLOTILDE ARMAND: O curatenie temeinica nu se face ascunzand gunoiul sub pres

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CLOTILDE ARMAND: O curatenie temeinica nu se face ascunzand gunoiul sub pres

Clotilde Armand a declarat joi, dupa depunerea juramantului ca primar al Sectorului 1, ca de astazi inainte primaria trebuie sa functioneze 100% pentru cetateni. Ea a adaugat ca va incepe cu un audit, pentru ca o curatenie temeinica nu se face ascunzand gunoiul sub pres. Tomberonul trebuie aruncat la tomberon, a mai spus edilul, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Clotilde Armand, la depunerea juramantului: Vom face audit. Curatenie temeinica nu se face ascunzand gunoiul sub pres. Trebuie aruncat la tomberon

Clotilde Armand a declarat joi, dupa depunerea juramantului ca primar al Sectorului 1, ca de astazi inainte primaria trebuie sa functioneze 100% pentru cetateni. Ea a adaugat ca va incepe cu un audit, pentru ca o curatenie temeinica nu se face ascunzand gunoiul sub pres. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon, a mai spus edilul.

Clotilde Armand la depunerea juramantului: Vom face un audit intern

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a depus joi juramantul de investire in aceasta functie, prilej cu care a declarat ca va face un audit la primarie.

Ce se intampla cu Clotilde Armand. Cine este acum oficial primar al Sectorului 1

Clotilde Armand nu a fost validata inca ca primar al Sectorului 1 din Capitala, la o luna dupa alegerile locale 2020. Luni, Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva pentru ziua de marti. Ce se intampla cu Clotilde Armand Printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare, Clotilde Armand spune ca Tribunalul Bucuresti a amanat pana .

Denise Rifai a spus adevarul despre Clotilde Armand. A facut-o praf dintr-o propozitie

Prezentatoarea TV de la 40 de intrebari cu Denise Rifai socheaza pe toata lumea. Dupa parerea ei, Romania este blestemata, tinand cont de ce se intampla in tara noastra in ultima perioada. Denise Rifai a spus adevarul despre Clotilde Armand Denise Rifai confirma intr-o postare pe pagina sa de Facebook numirea in functia de primar .

Clotilde Armand a primit decizia Tribunalului. Ce se intampla cu mandatul de la Sectorul 1

Luni, Tribunalul Bucuresti a luat in dezbatere cele 125 de apeluri. insa, pronuntarea unei decizii a fost amanata pentru marti, iar intr-un final acestea au fost respinse. O astfel de decizie a fost luata si in data de 15 octombrie de catre Judecatoria Sectorului 1, dar hotararea a fost contestata. Clotilde Armand a primit decizia .

Tribunalul Bucuresti, asteptat sa ia o decizie in cazul mandatului de primar obtinut de Clotilde Armand

Tribunalul Bucuresti ar putea lua marti o decizie privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand, scrie Agerpres. Pe 15 octombrie, Clotilde Armand a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache PSD). Luni, Tribunalul Bucuresti a analizat cele 125 de contestatii, insa a amanat cu o zi pronuntarea unei decizii in acest caz.

Clotilde Armand a depus juramantul de investitura in functia de primar al sectorului 1

Clotilde Armand a depus juramantul de investitura, joi seara, preluandu-si astfel,oficial, mandatul de Primar al Sectorului 1. Ceremonia a avut locla mai multde o luna de la alegerile locale din.

Clotilde Armand a depus juramantul si este, oficial, noul Primar al Sectorului 1

Clotilde Armand este oficial noul Primar al Sectorului 1! Aceasta a preluat mandatul joi seara, odata cu depunerea juramantului la ceremonia de investitura.

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva

Clotilde Armand isi poate preluafunctia de primar al Sectorului 1, in urma deciziei definitive de marti a Tribunalului Bucuresti, care a respins toate contestatiile formulate la adresa ei. Instanta a.

Clotilde Armand, validata primar al Sectorului 1 din Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a decis marti, printr-o sentinta definitiva, sa valideze mandatul de primar al lui Clotilde Armand USR PLUS) la Sectorul 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )