Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cluburile ar putea fi inchise dupa ora 22.00. Orban: Va trebui sa ne gandim foarte serios daca nu luam aceste masuri

Hotnews Hotnews,
 Cluburile ar putea fi inchise dupa ora 22.00. Orban: Va trebui sa ne gandim foarte serios daca nu luam aceste masuri

Cluburile ar putea fi inchise dupa ora 22. 00 daca nu se respecta regulile de protectie sanitara, a declarat sambata, premierul Ludovic Orban, care a cerut controale ample la terase, piete, supermarketuri, benzinarii sau transport public. continuă pe Hotnews

Orban vrea sa inchida cluburile dupa ora 22.00. Reactia lui Mugur Mihaescu: Le vom inchide daca...

Mugur Mihaescu a vorbit sambata, la Antena 3, despre intentiile premierului Ludovic Orban in criza noului coronavirus. il sfatuiesc pe domnul Orban sa fie foarte atent in declaratii, a spus afaceristul.

Business report: van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie. Rabufnirea lui Arafat. Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc

Steven van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Degeaba venim cu programe scumpe daca avem fake news si initiative care distrug increderea * Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie * Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc * Nunta in pandemie: Cum este si cat costa sa te casatoresti in acesta vara pe o plaja din Grecia * 150 de figuri publice avertizeaza asupra pericolului in care se afla libertatea de exprimare * Angajatii din industria hoteliera se pot testa gratuit pentru COVID-19 * Arafat a rabufnit: Populatia sa nu mai asculte toate prostiile care se vehiculeaza * Ce se intampla cu programul Prima casa? Noua lege a fost promulgata in aprilie, dar nu au aparut clarificarile metodologice * ASF a amendat conducerea executiva a Euroins.

Bulgaria: Fotbal cu portile inchise, dupa cresterea numarului de cazuri de coronavirus

Bulgaria, confruntata cu o crestere a numarului de contaminari cu coronavirus in ultimele zile, va impune ca meciurile de fotbal si toate celelalte competitii sportive sa se dispute cu portile inchise, a anuntat joi guvernul bulgar, potrivit Le Figaro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )