Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cluj Napoca, Timisoara si Constanta sunt cele mai mari piete rezidentiale regionale din Romania

Adevărul Adevărul,
Cluj Napoca, Timisoara si Constanta sunt cele mai mari piete rezidentiale regionale din Romania

Constanta a devenit in 2017 a treia mare piata rezidentiala regionala din Romania in care se livreaza anual peste 3. 000 de locuinte, alaturandu-se astfel Cluj Napocai 5. 403 locuinte livrate), cea mai mare piata rezidentiala cu exceptia regiunii Bucuresti Ilfov, si Timisoarei 3. 484 locuinte livrate), potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania, pe baza informatiilor Institutului National de Statistica. continuă pe Adevărul

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

Mesajele ROMANILOR din Diaspora pentru politicieni: FURAM si PREACURVIM peste hotare, la cele mai mari firme si spitale din lume (FOTO)

Diaspora se revolta impotriova clasei politice. Romanii plecati peste hotare arata parlamentarilor care i-au jignit ca nu sunt doar niste hoti, curvari si cersetori. Sute de mesaje ironice sunt.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai razbunatoare zodii

Daca le raniti ego-ul, indiferent daca este vorba de umilire, tradarea sau jignire, ati pus in miscare un lant oribil de evenimente care nu se va termina pana ce nu va va vedea la pamant. Scorpion:.

ATENTIE! Astea sunt cele mai PARSIVE zodii. Ai grija la ele, te lucreaza pe la spate constant!

Stim cu totii ca nu exista o persoana perfecta, insa tindem sa impartim oamenii in buni si rai. Din a doua categorie fac parte si persoanele duplicitare, capabile sa te tradeze cu zambetul pe buze pentru a-si atinge scopul. Crezi sau nu, aceste carcteristici sunt influentate si de astre.

Astea sunt cele mai parsive zodii. Ai grija la ele!

Stim cu totii ca nu exista o persoana perfecta, insa tindem sa impartim oamenii in buni si rai. Din a doua categorie fac parte si persoanele duplicitare, capabile sa te tradeze cu zambetul pe buze pentru a-si atinge scopul. Crezi sau nu, aceste carcteristici sunt influentate si de astre.

Proteste de amploare in marile orase ale tarii: Zeci de mii de oameni cer demisia Guvernului la Cluj-Napoca, Sibiu sau Iasi (VIDEO)

Romanii au iesit din nou in strada in marile orase ale tarii, pentru a cere demisia Guvernului. Mii de oameni protesteaza sambata seara in Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Timisoara sau.

Astra Vagoane livreaza 22 de tramvaie noi Primariei Cluj Napoca. Ce alte orase mai sunt interesate

Primaria Cluj-Napoca a atribuit companiei Astra Vagoane Calatori contractul pentru livrarea a 22 de tramvaie noi, pentru care va plati putin peste 170 milioane de lei, a informat Club Feroviar.

HOROSCOP. Cele mai vulcanice zodii. Fereste-te de acesti nativi

Anumite zodii vor ca toate lucurile din viata lor sa se faca intr-un mod corect si repede. Astrele sunt cele care ne influenteaza in mare parte, anumite trasaturi ale personalitatii. Haideti sa.

Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea

Simona Halep a reusit in sfertul de finala de la Rogers Cup, disputat cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din acest an si a declarat ca este foarte fericita de cum a evoluat.

Peste 3.000 de cuiburi au fost recenzate, n Romnia, cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza. Top judete si localitati cu cele mai multe berze

Peste 3. 000 de cuiburi de barza alba au fost recenzate in Romania cu ajutorul aplicatiei Uite, Barza!, realizata de Societatea Ornitologica din Romania cu sprijinul Enel, din care 1. 676 sunt cuiburi noi, care nu mai existau in nicio baza de date. Cu ajutorul aplicatiei au fost numarate in 2018 10. 238 de pasari, spre deosebire de cele 8. 241 de anul trecut. Anul acesta, judetul cu cele mai multe cuiburi de barza este Tulcea, iar localitatea fruntasa la acest capitol este Murighiol.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )