Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cluj: Sala de sport construita cu 2 mil. lei, reparata dupa cinci ani cu 6 milioane de lei

Hotnews Hotnews,
 Cluj: Sala de sport construita cu 2 mil. lei, reparata dupa cinci ani cu 6 milioane de lei

Cea mai moderna sala de sport din Cluj-Napoca, apartinand Colegiului National George Cosbuc si construita in 2014 cu 2 milioane de lei, trebuie reparata. intre timp, costurile s-au triplat, astfel ca autoritatile vor plati 6 milioane de lei si dau in judecata constructorul. continuă pe Hotnews

Cluj: O sala de sport in valoare de 2 mil. de lei, reparata cu bani de trei ori mai multi

O sala de sport proiectata gresit pentru un liceu de la Cluj-Napoca costa doua milioane de lei la constructie si sase milioane la reparatii. O grinda din tavan s-a deplasat si pune in pericol elevii, de aceea liceeni nu mai fac ore de sport acolo.

Gabriela Firea taie 50 mil. lei din banii alocati pentru biserici

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a.

De ce a plans Stefan Banica Jr, pe scena de la Sala Palatului. Ce s-a intamplat dupa 30 de ani de cariera

Stefan Banica Jr, actor, compozitor, regizor, interpret, producator, unul dintre cei mai complecsi artisti din Romania si o cariera de 30 de ani. A sustinut mii de concerte, dar niciunul ca cel de aseara, 13 decembrie, desfasurat la Sala Palatului. Ce s-a intamplat? De ce a plans Stefan Banica Jr, pe scena de la Sala .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3501 seconds )