Libnet.ro
UNICEF

09:15

CNA suspenda emisia postului Realitatea TV pentru zece minute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNA suspenda emisia postului Realitatea TV pentru zece minute

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis suspendarea emisiei postului de televiziune Realitatea TV timp de 10 minute pentru modul in care a relatat evenimentele din 10 august, cand a avut loc Mitingul Diasporei, scrie realitatea. net. continuă pe Wall-Street Ro

CNA sanctioneaza dur Realitatea TV: Emisia postului, oprita timp de zece minute

Consiliului National al Audivizualului a decis sanctionarea Realitatea TV cu oprirea emisiei timp de zece minute, anunta site-ul postului TV. Potrivit sursei citate, emisia va fi oprita joi, 17 ianuarie, intre orele 19. 00 si 19.

UPDATE CNA sanctioneaza dur Realitatea TV: Emisia postului, oprita timp de zece minute / Reactiile lui Rares Bogdan si Edward Pastia

Consiliului National al Audivizualului a decis sanctionarea Realitatea TV cu oprirea emisiei timp de zece minute, joi, 17 ianuarie, intre orele 19. 00 si 19. Sanctiunea are legatura cu modul in care postul a acoperit evenimentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018. De asemenea, CNA a decis ca in cazul Antena 3 nu se impune nicio sanctiune, in timp ce pentru Romania TV a fost dispusa o amenda 15. 000 de lei amenda.

Ludovic Orban: Este revoltatoare presiunea politica impotriva postului Realitatea TV. in spatele deciziei se afla coalitia PSD-ALDE-UDMR

Decizia CNA de sanctionare a postului Realitatea TV cu suspendarea emisiei este una vadit politica, sustine liderul PNL Ludovic Orban. CNA a suspendat temporar emisia Realitatea TV. Sanctiunea vine pe fondul modului in care a fost reflectat mitingul Diasporei din 10 august, care s-a soldat cu violente.

BARNA, DESPRE DECIZIA PRIVIND REALITATEA TV CNA, jandarmul lui Dragnea impotriva televiziunilor

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Dan Barna, a criticat, astazi, decizia Consiliului National al Audiovizualului de a suspenda pentru zece minute emisia postului Realitatea TV.

CNA suspenda temporar emisia Realitatea TV. Care este motivul si reactia directorului postului

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis suspendarea temporara a emisiei Realitatea TV. Potrivit informatiilor postului, sanctiunea vine pe fondul modului in care a fost reflectat mitingul Diasporei din 10 august, care s-a soldat cu violente.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )