Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNN: Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak, Afganistan si Siria

Hotnews Hotnews,
 CNN: Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak, Afganistan si Siria

In timp ce mii de americani au iesit pe strazi pentru o alta zi de proteste care cer justitie pentru George Floyd, peste 17. 000 de membri ai Garzii Nationale sunt pregatiti sa sprijine fortele de ordine locale in cazul izbucnirii unor violente, scrie CNN, citat de Mediafax. Acest numar este aproximativ acelasi cu cel al trupelor active desfasurate in Irak, Siria si Afganistan, cele trei conflicte militare in care SUA este implicata. De luni, aproape jumatate dintre statele SUA au activat Garda Nationala pentru a raspunde la tulburarile civile provocate de protestele violente izbucnite dupa uciderea lui George Floys in Minneapolis. continuă pe Hotnews

Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak, Afganistan si Siria. 5 politisti au fost impuscati

Luptele de strada iau amploare in America, la mai bine de o saptamana de cand au inceput protestele violente, dupa uciderea afro-americanului George Floyd.

A opta seara de proteste in SUA dupa moartea lui George Floyd Manifestantii au ignorat interdictiile de circulatie Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la proteste

Zeci de mii de persoane au iesit marti pe strazile oraselor americane pentru a opta noapte consecutiva de proteste provocate de moartea lui George Floyd, avand loc noi confruntari cu politia si jefuiri de magazine in New York, transmite Reuters. 52 CNN: Politia foloseste gloante de cauciuc care pot orbi, desfigura sau ucideUPDATE 15. 08 Papa Francisc a condamnat uciderea lui George Floyd, vorbind despre pacatul rasismuluiUPDATE 13. 22 Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la protesteUPDATE 11. 04 VIDEO Un politist din Richmond a fost surprins scuipand de trei ori pe un protestatar incatusat UPDATE 11. 03 VIDEO Un barbat din Washington a adapostit 80 de protestatari, salvandu-i de interventia politieiUPDATE 09. 53 VIDEO Sute de medici si cadre medicale au participat la New York la protestul Black Lives MatterUPDATE 08. 51 Manifestantii au incercat sa rupa gardul ridicat in jurul unui parc de langa Casa Alba, politia a raspuns cu gaze lacrimogeneUPDATE 08. 02 CNN: Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak,Afganistan si Siria .

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Investitorii nu par impresionati de protestele din SUA. Indicele bursier a continuat sa creasca

In ciuda protestelor din SUA, Indicele bursier SP 500 a continuat sa creasca ajungand la mai putin .

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA, ca represalii fata de decizia lui Trump de a revoca statul special al Hong Kongului.

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Michael Jordan, reactie la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie sa faca presiuni asupra liderilor nostri

Moartea lui George Floyd, un barbat de culoare e 46 de ani care a fost ucis de un ofiter de politie din SUA, a starnit revolta in randul protestatarilor care continua de zile intregi confruntarile violente cu fortele de ordine.

Luptatorul UFC Jon Jones pune la punct protestatarii din SUA. Manifestatiile legate de uciderea lui George Floyd au degenerat (VIDEO)

Luptatorul UFCJon Jones a iesit duminica seara pe strazile dinAlbuquerque, New Mexico pentru a calma protestatarii rebeli care manifesteaza pentru a se face dreptate in cazul mortii lui George Floyd,.

Scene socante la protestele din SUA: Masinile de politie intra intentionat in multimea stransa la New York

Politia din New York a inceput o investigatie dupa ce o filmare in care o masina de politie a departamentului intra direct intr-un grup de protestatari a aparut pe internet, relateaza CNN.

Adolescent de 16 ani, record de infractiuni pe strazile din Suceava

Un adolescent de 16 ani din Suceava a fost prins baut la volanul unei masini care nu avea inspectia tehnica periodica valida si nici asigurarea obligatorie RCA. Baiatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )