Libnet.ro
UNICEF

16:01

CNSC a anulat decizia de atribuire pentru tramvaie din licitatia organizata de Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNSC a anulat decizia de atribuire pentru tramvaie din licitatia organizata de Primaria Capitalei

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) ar fi anulat decizia de atribuire pentru tramvaie, organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, a informat Club Feroviar, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Firea, lovita de tramvaiele turcesti. Licitatia Primariei Capitalei, anulata dupa contestatia Astra Vagoane Calatori

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) ar fi anulat decizia de atribuire pentru tramvaie, organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, a informat Club Feroviar.

CNSC ii strica planurile Gabrielei Firea. Turcii nu mai sunt castigatorii licitatiei pentru tramvaie

Decizia de atribuire de la licitatia pentru tramvaie organizata de Primaria Capitalei, prin care tur.

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor anuleaza licitatia pentru tramvaie organizata in Bucuresti

Decizia de atribuire de la licitatia pentru tramvaie organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, a fost anulata de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor. De asemenea, Primaria va trebui sa-i plateasca societatii Astra Vagoane Calatori cheltuielile cu avocatii.

SURPRIZA TOTALA pentru elevii din Romania: Apare o NOUA MATERIE la scoala! Ministrul Educatiei tocmai a facut anuntul

Veste surprinzatoare pentru elevii din Romania. MinistrulEducatiei a anunaat ca incepand cu anul scolar 2020 2021, va fi introdusa o noua materie in programa scolara.

Ninge de Craciun? Ce avertizari meteo avem pentru vremea din luna decembrie

Va ninge de Craciun? Iata avertizarile meteo pentru vreme in luna decembrie. Cu mai multe detalii despre ce vom vedea pe geam in ziua in care ne vom aduna familiile la masa a venit directorul Administratiei Nationale de MeteorologieANM), Florinela Georgescu. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis cum va fi vremea din luna decembrie.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO, VIDEO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )