Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNSU a aprobat lista masurilor de relaxare din Romania. Citu: Se elimina portul mastii in spatii deschise

Antena3 Antena3,
CNSU a aprobat lista masurilor de relaxare din Romania. Citu: Se elimina portul mastii in spatii deschise

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat lista masurilor de relaxare ce se vor aplica in Romania. Primele restrictii se ridica incepand cu data de 15 mai, iar urmatoarele la data de 1 iunie, 1 iulie si 1 august. continuă pe Antena3

Lista masurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restrictii ridicate in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat lista masurilor de relaxare ce se vor aplica in Romania, gradual, in patru etape. Primele restrictii se ridica incepand cu data de 15 mai, iar urmatoarele la data de 1 iunie, 1 iulie si 1 august.

Toate masurile de relaxare din Romania. Lista anuntata de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a anuntat joi, intr-o declaratie de presa, primele masuri de relaxare din Romania. Printre acestea se numara eliminarea mastii de protectie la exterior, dar si restrictiile de circulatie pe timp de noapte.

LISTA Rata de infectare din fiecare localitate din Romania. Numarul localitatilor cu incidenta peste 1 la mie a scazut la 703

Ministerul Educatiei a publicat lista cu rata de infectare cu Covid-19 din fiecare localitate din Romania. Potrivit acesteia, mai sunt 703 de localitati in scenariul al doilea, cu rata de peste 1 la mie. in baza incidentei de vineri, 14 mai, se va decide scenariul potrivit carui se decide cum merg elevii la scoala in format fizic in saptamana 17-22 mai.

Schimbari in toate pietele din Romania. ANPC va face un anunt major

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului vrea sa faca mai multe schimbari in piete pentru interesul consumatorilor. Un nou proiect de ordin a fost pus in dezbatere publica, iar, daca acesta va fi aprobat, atunci romanii ce frecventeaza pietele vor avea cateva lucruri noi de observat. Noi schimbari in pietele din Romania. Ce a propus ANPC .

Ce se va intampla cu terenul arabil din Romania pana in 2030. Vesti proaste pentru toti romanii

Romania, in trecut, era denumita Granarul Europei, si pe buna dreptate. Agricultura romaneasca a fost elementul de baza al dezvoltarii economice in perioada interbelica. Pe acelasi segment s-au axat si cei care ne-au condus destinele timp de 50 de ani. in era comunista Romania exporta sute de mii de tone de produse agricole. Astazi, din .

Orasul din Romania care renunta la gazon si spatii verzi: Este un oras in care nu ploua

Exista un oras in Romania in care se va renunta la gazon, mai ales pentru ca primarul ce il conduce afirma ca exista conditii climatice deosebite, adica nu ploua. De aceea, conducerea orasului se va gandi la solutii de succes pentru amenajare, aducand plante ce nu au mare nevoie de apa. Orasul din Romania cu .

SCOALA TEHNOLOGICA AUSTRICA DIN ROMANIA Criza acuta de meseriasi determina companiile sa recruteze angajati de pe bancile scolilor

Criza acuta de specialisti meseriasi) in diverse domenii de activitate determina companiile sa recruteze angajati inca de pe bancile scolilor. Spre exemplu, un liceu din Bucuresti va avea, incepand din aceasta toamna, o clasa de viitori electricieni. Elevii vor fi pregatiti de specialisti ai unor companii private austriece in cadrul proiectului educational de invatamant dual STAR Scoala Tehnologica Austrica din Romania).

Jocul uitat al Laurei Andresan. Unde mai poti gasi si descarca Misterele Laurei, primul joc erotic din Romania

Laura Andresan s-a nascut in anul 1982, in localitatea Gherla. Ea are varsta de 39 de ani si este o cantareata si vedeta de televiziune din Romania si fosta jurnalista la ziarul Curentul. Ea este cunoscuta si in industria porno dar si pentru primul joc erotic din Romania. Iata unde mai poate fi gasit si .

Vedeta din Romania care a slabit la 3 saptamani de la nastere. Care e secretul siluetei sale, de fapt

Una din femeile ravnite din Romania a reusit sa slabeasca intr-un mod miraculos dupa nastere. Aceasta arata impecabil la doar trei saptamani de cand si-a strans pentru prima oara copilul in brate. Cum a reusit sa se intoarca la silueta de odinioara? Vedeta din Romania, silueta perfecta la 3 saptamani de cand a nascut Cunoscutul .

Cine este vedeta din Romania care se imbraca cel mai prost? Raluca Badulescu a dat raspunsul clar

Raluca Badulescu nu s-a ferit niciodata din a comenta fel si fel de tinute afisate de vedetele din Romania. Cunoscuta jurata de la emisiunea Bravo, ai stil! este o impatimita a modei, astfel ca de-a lungul timpului a ajuns la o maturitate stilistica de invidiat si isi permite sa dea anumite sfaturi sau sa critice .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )