Libnet.ro
UNICEF

11:15

Coalitia de guvernare decide strategia impotriva lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Coalitia de guvernare decide strategia impotriva lui Klaus Iohannis

Coalitia de guvernare ar putea decide astazi ce strategie adopta impotriva lui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea s-a intors din vacanta si se va intalni cu Calin Popescu-Tariceanu pentru a stabili care este. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla in acest weekend la schi in Muntii Sureanu. Seful statului a fost vazut pe partie de niste turisti care nu au ratat ocazia de a se fotografia cu acesta. Klaus.

Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos. in acest caz suntem intr-un mare necaz

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca la alegerile prezidentiale s-ar putea spune sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul doi, iar in aceasta situatie va castiga un al doilea mandat. insa, liderul UDMR a precizat ca Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos, dar in aces caz suntem intr-un mare necaz, potrivit publicatiei Maszol, citat de G4Media.

Augustin Lazar: L-am cunoscut pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce s-a consumat toata procedura de numire

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni seara, ca afirmatia ca ar fi semnat o ordonanta de clasare a unui dosar care l-ar viza pe presedintele Klaus Iohannis este ridicola si sustine ca l-a cunoscut pe seful statului dupa ce s-a consumat toata procedura de numire.

Codrin Stefanescu: in Sibiu exista o omerta in jurul lui Klaus Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat astazi la Sibiu sa sibienii ar trebui sa inteleaga ca in judet exista o omerta instaurata de presedintele Klaus Iohannis si camarila sa.

SONDAJ: Sunteti de acord cu suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis?

Catalin Radulescu a declarat ca va propune, in Comitetul Executiv al partidului, suspendarea presedintelui Klaus Iohannis pentru o perioada de 7 zile pentru ca, in acel interval, cel care detine interimar.

Consiliile locale, obligate sa plateasca bursele pentru elevi. Presedintele Klaus Iohannis a promugat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat recent proiectul pentru modificarea Legii Educatiei, prin care este instituita obligatia pentru consiliile locale sa acorde burse de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social pentru elevii de la cursurile cu frecventa din invatamantul preuniversar.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi in masivul Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a revenit pe partiile de schi din masivul Sureanu. Prezenta acestuia nu a fost ratata de turisti care au tinut sa se fotografieze cu seful statului.

A fost stabilit PRIMUL TERMEN al procesului dintre Ministerul Apararii si Presedintie, deschis dupa ce Klaus Iohannis a prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii

Primul termen al procesului prin care Ministerul Apararii Nationale cere anularea decretului prin care presedintele Klaus Iohannis aprelungit mandatul sefului Statului major al Armatei, se va judeca pe 29 ianuarie,.

Guvernul il aduce pe Klaus Iohannis in fata instantei

Guvernul il aduce pe Klaus Iohannis in fata judecatorilor. Procesul in care ministrul Apararii contesta prelungirea mandatului sefului statului major, Nicolae Ciuca, va avea loc pe 29 ianuarie, la Curtea de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )