Libnet.ro
UNICEF

21:47

Cod galben de averse si descarcari electrice pentru Capitala, pana la 18:30

Antena3 Antena3,
Cod galben de averse si descarcari electrice pentru Capitala, pana la 18:30

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o atentionare meteo Cod galben de averse si descarcari electrice pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 18:30. Potrivit meteorologilor, in. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de averse in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse pentru sapte judete din Moldova, valabile in urmatoarea ora. Pana la ora 17:50, in.

Cod galben de furtuna in mai multe judete. Ce anunta meteorologii

ANM a anuntat un cod galben de furtuna valabil pentru mai multe judete. Din informatiile date de meteorologi, judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati, Hunedoara, Arad, Timis, Iasi, Sibiu vor fi.

Alerta meteo de vreme rea: cod galben de furtuni si ploi torentiale

Alerta de vreme severa in urmatoarele ore pentru mai multe judete din tara, printre care si Calarasi. Meteorologii au emis cod galben de furtuna, cu averse ce vor cumuli 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea in mai multe zone din tara. Sunt semnalate averse insotite de vant puternic si grindina. Cod galben pana la ora 15:30in judetul Alba. Se vor.

Cod galben de inundatii pentru rauri din 8 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi mai multe atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din opt judete. Potrivit hidrologilor, pana la ora 23:00, ca urmare a.

UPDATE Cod galben de furtuna in Bucuresti. Ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara. Un Cod galben de furtuni este valabil pentru Bucuresti, intre orele 17.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

Vremea e instabila cu ploi si vant. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general instabila, iar regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor normale la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si.

Sefa iCCJ, Cristina Tarcea, mesaj pentru judecatori: Pana in septembrie sa motiveze toate condamnarile

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat ca le-a cerut tuturor judecatorilor ca, pana in septembrie, sa motiveze toate condamnarile. Paleta de activitate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )