Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cod galben de canicula in majoritatea regiunilor, marti

România Liberă România Liberă,
Cod galben de canicula in majoritatea regiunilor, marti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o noua atentionare Cod galben de discon. continuă pe România Liberă

Cod galben de canicula in majoritatea regiunilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o noua atentionare Cod galben de disconfort termic accentuat si canicula ce va persista pe tot parcursul zilei de 13 august, in peste trei sferturi din tara, dar si o informare de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, ce va intra in vigoare de miercuri dimineata.

Cod galben de canicula la Braila. Luni si marti temperaturile vor ajunge la 36 de grade Celsius la umbra

Agentia Nationala de Meteorologie anunta, de asemenea, ca pe timpul noptii temperatura nu va scadea sub 20 de grade Celsius. in zilele de luni si marti, indicele de confort termic ar putea depasi pragul critic de 80 de unitati.

Cod galben de canicula in aproape toata tara. Temperaturi de 38 de grade Celsius in urmatoarele 3 zile. Cum va fi in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare cod galben de canicula, in vigoare pentru cea mai mare parte a tarii. Meteorologii anunta alte trei zile de canicula, de duminica pana marti, cu temperaturi de 38 de grade.

ANM: Cod galben de canicula in aproape toata Romania Pana cand este valabil avertismentul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o noua atentionare Cod galben de disconfort termic accentuat si canicula ce va persista pe tot parcursul zilei de 13 august, in peste trei sferturi di.

Cod galben de canicula si disconfort termic in aproape toata tara, de duminica pana marti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat valabila in aproape toata tara, incepand de duminica pana marti, potrivit Agerpres.

Cod galben de canicula in urmatoarele trei zile. Meteorologii anunta temperaturi de foc

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat valabila in aproape toata tara, incepand de duminica pana.

Prognoza meteo ANM. Cod galben de canicula. Ce zone din tara sunt vizate

Specialistii de la Administratia Natioala de Meteorologie au emis o avertizare de cod galben de canicula, care va intra in vigoare duminica 11 august. Pana pe 13 august, meterorologii anunta ca vom avea parte de un val de caldura persistent si disconfort termic accentuat. Prognoza meteo in intervalul 11-13 august Specialistii ANM au emis .

Canicula parjoleste Romaniapana marti. Unde se anunta nopti tropicale

Urmeaza zile de foc in aproape toata tara. Meteorologii au emis cod galben de canicula pentru duminica, luni si marti si atrag atentia ca temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade. Noptile vor fi tropicale, cu temperaturi minime care nu vor cobori sub 20 de grade.

Cod galben ANM de canicula. Vremea se schimba brusc! La ce trebuie sa fie atenti romanii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta faptul ca nu ne va parasi prea curand canicula. Care este avertizarea primita de romani si de ce trebuie acestia sa se fereasca? Iata prognoza meteo pentru toata tara si pentru bucuresti! Cod galben ANM de canicula Vremea in toata tara Meteorologii au emis, in cursul zilei .

Cod galben de furtuna in judetul Suceava

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dupa-amiaza o atentionare nowcasting Cod gal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )