Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod galben de inundatii in judetul Galati. Hidrologii spun ca vor fi cresteri mari ale debitului raului Barlad

Adevărul Adevărul,
Cod galben de inundatii in judetul Galati. Hidrologii spun ca vor fi cresteri mari ale debitului raului Barlad

In acelasi timp, specialistii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din opt judete, aceasta fiind valabila de miercuri de la ora 15. 00 si pana joi, la ora 10. De asemenea, este cod galben pentru alte rauri, din majoritatea judetelor tarii. continuă pe Adevărul

Meteorologii au emis o noua avertizare Cod galben, valabila pentru cea mai mare parte a tarii. Cod galben de inundatii emis de hidrologi

Meteorologii au prelungit din nou, marti, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, fiind vizate judetele din Transilvania, Banat, Crisana si local din Maramures, Oltenia si Muntenia. Avertizarea este valabila pana miercuri, la ora 23.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi abundente in doua judete

Cod Galben de ploi abundente si descarcari electrice la munte, pentru urmatoarele ore. Judetul Brasov va fi cel mai afectat. Ploi abundente vor fi in Victoria, Sinca, Recea, Mandra, Voila, Sercaia, Harseni,.

Judetul Vrancea se va afla sub cod galben de furtuna si ploaie torentiala pana miercuri dimineata

Meteorologii au prelungit din nou, luni, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa. Aceasta vizeaza 21 de judete si va fi valabila de luni seara, de la ora 21. 00, pana miercuri la ora 9.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe zone

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi si descarcari electrice pentru localitati din judetul Teleorman, valabila pana la ora.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi in 14 judete, pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi, care vizeaza 14 judete din arcul carpatic si este valabil pana luni seara, la ora 21. in intervalul mentionat, vor fi perioade cu.

Bucuresti: Cod galben de vreme rea pna la ora 18.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploaie, fuolgere si intensificari ale vantului, valabil miercuri in Bucuresti de la ora 16. 50 pana la ora 18.

Cod galben de furtuna in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de furtuna in Bucuresti, valabil intre orele 16. Mai multe avertizari Cod galben sunt valabile in mai multe judete din tara.

Cod galben de furtuna, pana miercuri dimineata

Meteorologii au prelungit din nou, luni, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa. Aceasta vizeaza 21 de judete si va fi valabila de luni seara, de la ora.

Cod galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica accentuata in 22 de judete, pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare Cod Galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica accentuata pentru 22 de judete din centrul, nordul si estul tarii, valabila din aceasta dupa amiaza pana luni seara,.

Cod galben de ploi si vijelii in Bucuresti

Capitala este sub Cod galben de ploi si vijelii intre orele 16. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )