Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special. continuă pe Antena3

Ninsori, ploi si polei n toata tara, pna miercuri la ora 10.00. Cod galben de viscol pentru sapte judete

Meteorologii anunta ninsori, ploi si polei in toata tara, pana miercuri la ora 10. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de viscol pentru sapte judete, unde ninsorile vor fi insemnate.

Prognoza meteo. Ninsori si ceata in mai multe zone din tara

Luni, cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii cu caracter izolat ziua, iar spre seara si noaptea in sud-vest, sud si centru si pe arii restranse in rest. Acestea vor fi in general sub forma.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Cod galben de ninsori, vant si polei, miercuri si joi, in Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Ucraina ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, a fost emis un cod galben, pentru miercuri si joi, in regiunile centrale si nord-estice ale Ucrainei, pentru caderi semnificative de precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si ntensificari ale vantului.

Atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete din tara.

VIDEO A fost prins hotul care a spart mai multe frizerii din Targoviste. Ce alte fapte ii mai pun politistii in spinare

Un barbat in varsta de 44 de ani este principalul suspect in cazul mai multe furturi din frizerii si magazine din centrul orasului Targoviste. Oamenii legii au probat activitatea infractionala si au recuperat si o parte din bunuri. Prejudiciu total a fost estimat la 22. 000 lei.

SEMNAL DE ALARMA tras de specialisti: Risc IMINENT de avalansa in mai multe masive din tara

Exista un risc mare de avalansa in masivele Tarcu si Godeanu, in conditiile in care, in urmatoarele 24 de ore, la altitudini de peste 1. 800 de metri, se va depune cel mai probabil un nou strat de zapada de.

Pericol pe sosele: Cod galben de ceata in judetul Ialomita, vizibilitatea scade sub 200 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete din tara, printre care si Ialomita, vizibilitatea fiind scazuta local sub 200 de metri.

VIDEO A fost prins hotul care a spart mai multe frizerii din Targoviste. Ce alte fapte ii mai pun politistii in spinare. Imagini de pe camerele de supraveghere

Un barbat in varsta de 44 de ani este principalul suspect in cazul mai multor furturi din frizerii si magazine din centrul orasului Targoviste. Oamenii legii au probat activitatea infractionala si au recuperat si o parte din bunuri. Prejudiciul total a fost estimat la 22. 000 lei.

Tot mai multe firme isi inchid portile in intreaga lume. Cat de grava este situatia, inclusiv in Romania

Cresterea economica va deveni treptat insuficienta pentru foarte multe companii din mai multe tari din cauza cresterii costurilor de productie, a re)finantarii si a provocarilor structurale, considera Euler Hermes intr-un amplu raport asupra insolventelor la nivel global.

Capitala si 12 judete, sub Cod galben de ceata densa pana la ora 20:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile pana la ora 20:00, in municipiul Bucuresti si in 12 judete din regiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )