Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod galben de furtuna in Bucuresti. Ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara. Un Cod galben de furtuni este valabil pentru Bucuresti, intre orele 17.

Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea in mai multe zone din tara. Sunt semnalate averse insotite de vant puternic si grindina. Cod galben pana la ora 15:30in judetul Alba. Se vor.

Avertizare meteo! Cod portocaliu si cod galbende furtuni in mai multe judete din tara

Este avertizare de cod portocaliu de furtuna, miercuri, in judetul Tulcea, fiind posibile ploi insemnate, cu vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Alte 14 judete sunt sub.

Cod galben de furtuna in mai multe judete. Ce anunta meteorologii

ANM a anuntat un cod galben de furtuna valabil pentru mai multe judete. Din informatiile date de meteorologi, judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati, Hunedoara, Arad, Timis, Iasi, Sibiu vor fi.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de averse in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse pentru sapte judete din Moldova, valabile in urmatoarea ora. Pana la ora 17:50, in.

Alerta meteo de vreme rea: cod galben de furtuni si ploi torentiale

Alerta de vreme severa in urmatoarele ore pentru mai multe judete din tara, printre care si Calarasi. Meteorologii au emis cod galben de furtuna, cu averse ce vor cumuli 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

Hidrologii avertizeaza! Inundatii in mai multe zone din tara

Hidrologii au emis miercuri o noua atentionare Cod galben de inundatii valabila pana la ora 22:00 pe rauri mici din judetele Neamt si Bacau. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodar.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri mici din judetul Galati, valabila pana joi, la ora 3:00, si doua atentionari Cod.

Un medic indian face minuni intr-un spital aflat in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. A reusit o noua operatie in premiera

Singh Bhupinder, medicul indian care profeseaza in Caransebes este autorul unei noi premiere medicale in judetul Caras-Severin. in urma cu cateva zile, specialistul in cirurgie plastica a operat un copil de 9 ani, din Caransebes, cu un diagnostic de sindactilie la membrul inferior stang, degetele 4 si 5.

Cuplul prezidential din Macedonia vine in Moldova. Acces limitat pe mai multe strazi

Presedintele Macedoniei, Gjorge Ivanov, insotit de prima doamna, Maja Ivanov, efectueaza in perioada 16-19 iulie, o vizita oficiala in Republica Moldova. Potrivit unei dispozitii a Primariei Chisinau, in aceasta perioada va fi limitat accesul pe mai multe strazi din Capitala si sistate intrunirile solicitate de persoanele fizice si juridice care si-au exprimat intentia de a desfasura intruniri, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )