Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cod galben de vreme rea in cinci judete: Care sunt zonele vizate (FOTO)

B1 B1,
Cod galben de vreme rea in cinci judete: Care sunt zonele vizate (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare cod galben, de insabilitate atmosferica, valabila in intervalul 5 august, ora 15. 00 6 august, ora 2. Vizate sunt judetele Bihor. continuă pe B1

Atentionare meteo. Cod galben in aceste judete. Prognoza speciala pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de instabilitate atmosferica, asta insemnand ploi, descarcari electrice, vijeii, precum si caderi de grindina. Atentionarea de vreme rea intra in vigoare astazi la orele 15:00 si va expira pe 6 august la orele 02:00. De asemenea, avertizarea este valabila pentru cinci judete din tara. Atentionare .

Atentionare meteorologica nowcasting: Cod galben de vant puternic in 3 judete

Administratia Natioanla de Meteorologie a emis mai multe atentionari de vreme severa imediata. Estecod galben de vant puternic in judetul Caras-Severin, Timis si Sibiu. Cod galben de.

Prognoza meteo, azi, 5 august 2020. Cod galben de furtuni in 10 judete din vestul tarii

Vremea se mai raceste in vestul Romaniei, si se vor semnala averse, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina, iar antitatile de apa vor depasi 40 lmp. De altfel, ANM a emis cod galben de.

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben.

Cod galben de vijelii in 10 judete din partea de vest a tarii, pana miercuri la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabil de marti, ora 16. 00, pana mieruri ora 12. 00, in 10 judete din partea de vest a tarii.

Prognoza meteo: Cod Galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru Banat, Crisana, vestul Olteniei si in zona Carpatilor Occidentali. Mai.

Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Mai mult de jumatate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale. Astfel, desi doamna Elena nu si-a terminat nici macar liceul, femeia are pe mana afaceri de peste 300 de milioane de euro. Impact. ro are toate detaliile. Cea mai mare parte a averii lui Borcea este pe numele mamei sale in 2014, .

Guvernul a atacat la CCR legea prin care sunt marite pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Executivul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Actul normativ, adoptat decizional de catre Camera Deputatilor pe 30 iunie, introduce si prevederea potrivit careia violul si actul sexual cu un minor sunt infractiuni pentru care prescriptia nu inlatura raspunderea penala.

Klaus Iohannis a decis! Care sunt categoriile de persoane ce vor iesi mai devreme la pensie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret important care ii vizeaza pe cei care urmeaza sa iasa la pensie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )