Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cod galben de vreme rea: Meteorologii anunta ploi torentiale si vijelii

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vreme rea: Meteorologii anunta ploi torentiale si vijelii

Instabilitatea atmosferica se extinde in toata tara. De duminica seara, un codul galben de vreme rea va viza si Capitala dar si judetele Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Arges, Valcea, Sibiu, Brasov, Harghita, Bacau si Vaslui. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, duminica, in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania si nordul Moldovei

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi torentiale, insotite de descarcari electrice, vijelii si grindina, valabila duminica in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania si nordul Moldovei, dar si in zonele de deal si de munte. in nord-vestul tarii, instabilitatea atmosferica se va manifesta inca de sambata dupa-amiaza.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, duminica, in 28 de judete: Care sunt zonele afectate (FOTO, VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica pentru 28 de judete din nordul, centrul si vestul tarii, valabila diminica, 12 iulie, intre orele.

Mai mult de jumatate de tara, sub cod galben de ploi. Vremea se raceste. Cat dureaza perioada cu vijelii

O atentionare meteorologica Cod galben de ploi torentiale a fost emisa, duminica, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pe parcursul zilei de astazi, sunt asteptate ploi cu descarcari electrice, in mai bine de jumatate din tara.

Temperaturi de 34 de grade in timpul zilei, iar seara ploi torentiale in Capitala

Meteorologii anunta ca duminica, in timpul zilei, temperatura va fi caniculara, in Capitala, si va atinge 34 de grade, iar in timpul serii va ploua torential.

Cod galben de averse, pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare Cod galben de instabilitate atmosf.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )