Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cod portocaliu de furtuna in mai multe localitati din judetul Vrancea

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de furtuna in mai multe localitati din judetul Vrancea

Buton pause Urmareste Modifica dimensiunea fontului: Play Administratia Nationala de Meteo. continuă pe România Liberă

Avertizare METEO! Cod GALBEN de ploi si vijelii in mai multe localitati din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, avertizari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in ora urmatoare in zone din Muntenia si Dobrogea.

Pesta porcina africana, confirmata in 12 localitati din judetul Dolj

Pesta porcina africana PPA) evolueaza in 12 localitati din judetul Dolj, cu un numar de 62 de focar.

Au fost sparte mai multe magazine din Buzau care vand telefoane mobile

O serie de spargeri la societati din Buzau care comercializeaza telefoane mobile au fost inregistrate in ultima saptamana. Autorul furturilor este un tanar de 21 de ani, din Buzau, care a fost prins joi, de politistii locali, dupa ce au primit semnalmentele de la anchetatorii Biroului de Investigatii Criminale de la Politia municipala.

Societatea de Transport Bucuresti: Mai multe statii de autobuz vor fi reamplasate sau isi schimba numele

Mai multe statii de autobuz din Capitala vor fi reamplasate sau vor fi redenumite, transmite Societatea de Transport Bucuresti.

Accident cumplit pe DN 6: mai multe victime. Traficul a fost paralizat

Mai multe persoane au ramas incarcerate in doua autoturisme care s-au ciocnit frontal pe DN6, la Daneasa, unde traficul rutier a fost blocat total din cauza accidentului, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Motivul pentru care tot mai multe femei renunta la menstruatie: E o binecuvantare

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost.

No Putin - No Russia. Tot mai multe voci cer schimbarea Constitutiei rusesti, dar totul pare sa fie un plan de a-l pastra pe Vladimir Putin la putere

Tot mai multe evenimente indica faptul ca Rusia se pregateste de o revizuire masiva a Constitutiei, premiera in ultimii 30 de ani, astfel incat sa-l mentina pe Vladimir Putin la Putere, avand in vedere.

De ce renunta tot mai multe femei la menstruatie. Pare una dintre marile erori de design ale lui Dumnezeu

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost inregistrata a scadere a vanzarilor la tampoane care a fost corelata cu folosirea din ce in ce mai larga a metodelor contraceptive care sa opreasca sau usureze ciclul menstrual, scrie The Guadian.

Mai multe persoane evacuate, in urma unui incident grav in orasul Christchurch din Noua Zeelanda

Autoritatile din Noua Zeelanda au transmis vineri ca s-a produs un incident grav in orasul Christchurch din South Island, Noua Zeelanda, in urma caruia o casa a fost cuprinsa de flacari si mai multe persoane au fost evacuate, relateaza Mediafax citand Reuters. Mai multe persoane au anuntat ca au auzit o explozie puternica. Incidentul de vineri vine la patru luni de la atacul asupra a doua moschei din orasul Christchurch.

Un angajat al fostului vicepremier Paul Stanescu a murit pe camp, la treierat. Accidentul este investigat de mai multe institutii

Un barbat de 59 ani, care lucra pe o combina de treierat la firma familiei fostului vicepremier Paul Stanescu PSD), a murit sambata, 13 iulie 2019, in urma unui accident. Interventia echipajelor ridica mai multe semne de intrebare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )