Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, in sapte judete din Romania

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, in sapte judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, ploi torentiale si descarcari electrice, valabile pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod portocaliu si Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, ploi torentiale si descarcari electrice, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod portocaliu de averse puternice, vnt si grindina, n Caras-Severin si Timis / Alte sapte judete sunt sub cod galben, n urmatoarea ora

Meteorologii au emis, marti, mai multe avertizari de ploi puternice, vant si grindina, vizand judetele Caras-Severin si Timis, unde este cod portocaliu pana la ora 18. Alte sapte judete sunt sub cod galben, fiind anuntate cantitati de precipitatii ce pot depasi 30 de litri pe metru patrat.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Locul din Romania unde aurul curge, la propriu, in rauri

La Almasu Mare, in vecinatatea fostei mine Hanes, aurul aluvionar din paraul Turnu va fi exploatat ca pe vremea dacilor, cu saitrocul si patura din lana de oaie. Aurul din Muntii Apuseni a starnit de-a.

Reusita medicala: al doilea transplant pulmonar din Romania

Al doilea transplant pulmonar bilateral a fost efectuat in noaptea de 1 mai de echipa Spitalului Clinic Sfanta Maria din Bucuresti. Operatiunea s-a dovedit a fi o reusita. Pacientul de 47 de ani este la.

Bijuteria contemporana din Romania - antreprenoriat si arta

Artistul poate fi si antreprenor. Dovada e Dan Piersinaru, invitatul nostru la emisiunea Ziua Zero, care a vorbit despre AUTOR, targul de bijuterie contemporana ce va fi organizat intre 5 si 6 mai la Teatrul National din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )