Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cod portocaliu de inundatii pe ruri din judetul Maramures. Cod galben de inundatii n alte 11 judete

Hotnews Hotnews,
 Cod portocaliu de inundatii pe ruri din judetul Maramures. Cod galben de inundatii n alte 11 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a instituit, vineri seara, cod portocaliu pe raurile din bazinele hidrografice Botiza si Suciu din judetul Maramures. Totodata, rauri din alte 11 judete sunt vizate de avertizari cod galben de inundatii. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri mici din judetul Galati, valabila pana joi, la ora 3:00, si doua atentionari Cod.

Avertizare meteo! Cod portocaliu si cod galbende furtuni in mai multe judete din tara

Este avertizare de cod portocaliu de furtuna, miercuri, in judetul Tulcea, fiind posibile ploi insemnate, cu vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Alte 14 judete sunt sub.

Jaf ca in filme la un sediuCAR din judetul Neamt

Politistii nemteni investigheaza un jaf care s-a petrecut, in noaptea de miercuri spre joi, la sediul Casei de Ajutor Reciproc CAR) din localitatea Zanesti, aflata la circa 20 de kilometri de.

Noi detalii despre incidentul aviatic din judetul Bacau. Care este starea pilotilor care s-au catapultat inainte de prabusire

Cei doi piloti care s-au catapultat in urma accidentului aviatic produs in judetul Bacau beneficiaza in continuare de tratament medical, dar si de consiliere psihologica, starea lor de sanatate evoluand in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )