Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cod portocaliu de polei n Bucuresti si n opt judete din tara

Hotnews Hotnews,
 Cod portocaliu de polei n Bucuresti si n opt judete din tara

Meteorologii au emis, vineri seara, cod portocaliu de polei in Bucuresti si in judetele Ialomita, Arges, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Ilfov si Calarasi, valabil de la ora 21:00 si pana sambata, la ora 3:00 dimineata. continuă pe Hotnews

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata. Meteorologii trag un semnal de alarma fata de soferi, sa fie foarte atenti la drum. Codul galben es.

Capitala si opt judete, sub cod portocaliu de polei; meteorologii anunta depuneri semnificative

Municipiul Bucuresti si judetele Ialomita, Arges, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Ilfov si Calarasi sunt sub cod portocaliu de polei, pana sambata, la ora 3. Meteorologii anunta depuneri semnificative.

Cod portocaliu si Cod galben de polei in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de polei, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod portocaliu si Cod galben de polei in mai multe judete, prelungite

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de polei, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod portocaliu de polei joi dimineata in Baragan

Opt judete, printre care si Calarasi, se afla joi, de la ora 08. 00, sub cod portocaliu de polei pana la ora 11.

Avertizare METEO - Sunt vizate cinci judete din tara. PERICOL PE SOSELE

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare, pe raza judetelor Gorj, Vaslui, Galati, Arges, Dambovita. Astfel,.

Polei pe mai multe drumuri din tara. n Buzau s-au produs 3 accidente pe o portiune de 500 de metri

Trei accidente s-au produs, joi seara, pe o portiune de doar 500 de metri, pe DN2 - E85, intre Oreavu si Posta Calnau, din judetul Buzau, din cauza carosabilului ud si inghetat, informeaza Mediafax. Pe mai multe drumuri din tara exista risc de aparitie a poleiului.

Risc mare de formare a poleiului pe A 2 Bucuresti Constanta. Care sunt zonele cu probleme

Riscul formarii poleiului pe Autostrada A 2 Bucuresti Constanta este ridicat, autoritatile facand apel la soferi sa circule cu prudenta. Meteorologii au emis cod portocaliu de polei in mai multe judete din tara.

Ploaia inghetata produce un potop de accidente pe sosele. Judetul Galati, sub cod portocaliu de polei

La primele ore ale diminetii soselele din judet s-au acoperit cu un strat consistent de polei. Cele mai proaste conditii de drum sunt pe DN24D Galati-Cuca-Barlad), DN 26 Galati-Foltesti-Oancea), DJ 242 Foltesti-Tg. Bujor) si DJ 251Galati-Pechea-Cudalbi-Matca). Autoritatile le recomanda soferilor si evite sa plece la drum.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )