Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod portocaliu de viscol in mai multe judete. Meteorolog: Vor fi precipitatii in toate regiunile, sub toate formele

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de viscol in mai multe judete. Meteorolog: Vor fi precipitatii in toate regiunile, sub toate formele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare cod portocaliude ninsori si vant in mai multe judete din tara pana martidupa-amiaza. in Valcea, Gorj, Hunedoara. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoare in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ninsoare si intensificari ale vantului, valabila in orele urmatoare in opt judete din.

Atentionare meteo! Cod galben de vant in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de vant, valabila in orele urmatoare in doua judete din Oltenia. Potrivit meteorologilor, pana la ora .

Meteorologii anunta URGIA: Cod Galben de NINSORI ABUNDENTE. Ce zone vor fi afectate (VIDEO)

Vesti cumplite de la meteorologi. Administratia de Meteorologie ANM) a emis luni o avertizare de Cod Galben de ninsori pentru mai multe judete din Romania: Caras - Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov,.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Top 20 companii farmaceutice care au vandut cele mai multe medicamente in 2018

Romanii au cumparat, in 2018, mai multe medicamente decat in anul anterior. Valoarea medicamentelor eliberate catre pacientii din Romania a crescut cu 13,8% fata de 2017, depasind 16 miliarde de lei la pret de distributie, reiese din Pharma .

Mai multe curse aeriene au inregistrat intarzieri la decolarea de pe Aeroportul din Sibiu, din cauza ninsorii

Mai multe curse aeriene au inregistrat intarzieri, marti, la decolarea de pe Aeroportul din Sibiu, din cauza ninsorii care a ingreunat procesul de degivrare a aeronavelor. intarzierile au fost in medie de doua ore, cea mai mare fiind la cursa Tarom Sibiu - Munchen, programata sa plece la 7. 15, dar care a decolat la 10.

Curtea Suprema a exclus mai multe probe din dosarul Udrea-Andronic

Curtea Suprema a decis, luni, sa excluda mai multe probe din dosarul in care Elena Udrea si Dan Andronic au fost trimisi in judecata pentru trafic de influenta si spalarea banilor, respectiv marturie mincinoasa. Decizia curtii este definitiva, instanta solicitand DNA sa precizeze daca mentine trimiterea in judecata a celor doi.

Sute de locuri de munca disponibile, la AJOFM Dambovita. Cele mai multe sunt adresate persoanelor calificate

In baza de date a AJOFM Dambovita sunt inregistrate, saptamana aceasta, 310 locuri de munca. Cele mai multe sunt adresate persoanelor calificate.

FRANKFURTER ALLGEMEINE SONNTAGSZEITUNG (FAZ): Rusia are mai multe rachete de croaziera decat se credea

Rusia are mai multe rachete de croaziera SSC-8 cu raza medie de actiune decat se credea anterior, a relatat duminica ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAZ), citand o sursa nenominalizata din serviciile de informatii occidentale, transmite DPA.

Presa germana: Rusia are mai multe rachete de croaziera decat se credea

Rusia are mai multe rachete de croaziera SSC-8 cu raza medie de actiune decat se credea anterior, a relatat duminica ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAZ), citand o sursa nenominalizata din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )