Libnet.ro
UNICEF

00:06

COD ROSU si furtuna puternica pe litoral. Un turist ar fi disparut in largul marii - VIDEO

Antena3 Antena3,
COD ROSU si furtuna puternica pe litoral. Un turist ar fi disparut in largul marii - VIDEO

Judetul Constanta este sub avertizare de cod ROSU de furtuna, vant puternic si grindina, marti, 7 iulie, pentru intervalul cuprins intre orele 17-18. Deja au avut loc vijelii puternice, insotite de grindina. Cateva gospodarii din Sacele si Techirghiol au fost inundate. Printr-un apel la 112, s-a anuntat ca o persoana ar fi disparut in largul marii, in statiunea Navodari. continuă pe Antena3

Avertizare nowcasting cod rosu de furtuna pe litoralul romanesc

ANM a emis, marti, o avertizare cod rosu de vijelii si grindina, valabila pentru mai multe localitati din judetul Constanta. Avertizarea cod rosu vizeaza localitatile 23 August, Limanu, Albesti,.

Director ANM: Record de avertizari Cod rosu de vreme severa emise in lunile iunie-iulie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pana in prezent peste 100 de mesaje Cod Rosu de vreme severa, cele mai multe in iunie si iulie, a declarat, pentru agentia Agerpres, Gabriela Bancila, director meteorologie operationala din cadrul ANM.

VIDEO Rupere de nori in zona de munte a judetului Buzau. A fost cod rosu de ploi

Echipajele ISU Buzau se afla in alerta dupa ce Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare cod rosu hidrologic. Pompierii au primit un apel la 112 prin care se solicita interventia la o gospodarie din Lopatari.

Pericol de inundatii. Cod rosu de viituri pe rauri din judetele Buzau si Vrancea

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod rosu de inundatii pe rauri din judetele Buzau si Vrancea, valabila pana la ora 20.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )