Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cod Rutier 2019: Cum sunt depistati soferii care folosesc telefonul la volan : Doar banuiala politistului nu e suficienta!

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019: Cum sunt depistati soferii care folosesc telefonul la volan : Doar banuiala politistului nu e suficienta!

Persoanele care obisnuiesc sa foloseasca telefonul mobil, atunci cand se afla la volan, risca amenzi de circulatie usturatoare, din partea agentilor de la Politia Rutiera. Romanii trebuie sa fie cu mare bagare de seama, atunci cand participa la trafic, pentru ca politistii vor fi cu ochii pe ei si in ceea ce priveste dispozitivele mobile. continuă pe Playtech

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

Cum sunt depistati soferii care folosesc telefonul la volan. Doar pe banuiala, politistul nu poate aplica masuri

Politistii au dat peste 200 de amenzi in primele doua zile de la intrarea in vigoare a noilor prevederi referitoare la folosirea telefonului la volan.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

NOUL COD RUTIER. Greselile frecvente pentru care poti lua amenda maxima

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare, sambata, 12 octombrie, si prevede sanctiuni usturatoare. Amenda pentru folosirea telefonului mobil poate ajunge la 1. 160 de lei si se aplica si soferilor.

HOROSCOP, cu Minerva pentru saptamana 14 - 20 octombrie 2019. Taurii sunt speriati de concurenta, Sagetatorii sunt foarte tacuti

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 14 - 20 octombrie 2019. HOROSCOP BERBECSaptamana pare favorabila pentru planificare financiara sau creerea.

Avertismentul specialistilor: La ce sunt expusi cei care-si beau cafeaua dimineata

Atentie cand va beti cafeaua dimineata! Potrivit unui studiu realizat peste Ocean, espressorul de cafea este locul unde se aduna cei mai multi microbi. O echipa de americani a vrut sa afle care este cel mai m.

Cate zile libere au mai ramas pentru bugetari, in 2019. Vesti proaste pentru cei care asteptau repaus de la stat

Cei care sperau sa primeasca mai multe zile libere din partea statului vor avea parte de o dezamagire. Asta deoarece in 2019, atat ziua de 30 noiembrie, cand este serbat Sfantul Andrei, dar si cea de 1 decembrie, cand este Ziua Nationala a Romania, pica in timpul weekend-ului. Cate zile libere au mai ramas pentru .

Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce alegere trebuie sa faca de AZI soferii romani!

Parlamentarii au adoptat un proiect de lege care elimina din Codul Rutier restrictia de a conduce timp de 15 zile cu dovada, in cazul in care permisul de conducere a fost suspendat. Astfel, soferii vor avea.

Orban: Sunt increzator ca partenerii care au contribuit la motiunea de cenzura vor sustine investirea guvernului, pentru ca altfel ramane la putere Dancila Vom discuta si cu parlamentarii PSD

Liderul PNL Ludovic Orban, premierul desemnat, s-a declarat increzator ca partenerii de la partidele care au votat motiunea impotriva guvernului Dancila vor sustine investirea guvernului in Parlament si nu vede o piedica ce nu poate fi trecuta pentru a obtine o majoritate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )