Libnet.ro
UNICEF

00:07

Codrin Stefanescu, detalii despre Liviu Dragnea dupa gratii: Nu se fereste de munca, daca va avea aceasta posibilitate, va munci. Stie sa faca multe lucruri

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, detalii despre Liviu Dragnea dupa gratii: Nu se fereste de munca, daca va avea aceasta posibilitate, va munci. Stie sa faca multe lucruri

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a afirmat la Antena 3 ca Liviu Dragnea este un detinut politic si ca nu are o viata usoara in inchisoare, dar e un om puternic. Sunt. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, dezvaluiri legate de ce-si doreste Liviu Dragnea la inchisoare. Cand va avea dreptul la pachet, ii voi trimite

Codrin Stefanescu a mai spus ca fostul lider PSD e un om muncitor si ca daca i se va da sansa de a muncidupa gratii, cu siguranta o va face. Liviu Dragnea nu se fereste de munca, daca va.

Codrin Stefanescu, despre Dragnea: Este un detinut politic

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a afirmat la Antena 3 ca Liviu Dragnea este un det.

Candidatul PSD la prezidentiale. Codrin Stefanescu: Nu-mi pun problema ca nu ar intra in turul doi!

Candidatul PSD la prezidentiale trebuie sa fie un om care-si doreste pozitia de presedinte, crede Codrin Stefanescu. Exista deja cinci nume posibile din care va alege un candidat la alegerile pentru Presedintie, iar omul de incredere al lui Liviu Dragnea este de parere ca oricare dintre ei va ajunge sigur in turul al doilea. Codrin [] .

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie. Este puternic, este demn!

Codrin Stefanescu a dezvaluit motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie. Fostul lider al PSD ar fi dezamagit de tradarile unor social-democrati, care au aruncat asupra lui vina pentru rezultatul slab de la alegerile europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie Presupun ca nu [] .

Codrin Stefanescu, mesaj pentru PSD: Sper sa nu ne facem rau singuri si sa dam satisfactie adversarilor nostri

Codrin Stefanescu a transmis un mesaj pe Facebook. Liderul PSD spera ca membrii partidului sa nu isi faca rau singuri si sa dea satisfactie adverarilor politici. Privesc cu ingrijorare in jurul meu. Lupt.

Codrin Stefanescu: E ingrozitor la ce nivel a ajuns politica promovata de Orban. Textul acestei motiuni este plin de ura

Codrin Stefanescu e de parere ca textul motiunii formulat de PNL este un joc pe spatele romanilor prin care un grup bine conturat incearca sa puna mana pe putere. E ingrozitor la ce nivel.

Liviu Dragnea, tradat de unul dintre apropiati. il toarna pe fostul sef PSD pentru a scapa el

Liviu Dragnea este tradat de un cunoscut de-al sau. O persoana din politica, foarte importanta, l-a sapat pe la spate. Despre cine este vorba? Dragnea, sapat pe la spate de un apropiat! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare si a fost inchis la Penitenciarul Rahova.

Surse: Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Penitenciarul Jilava

Informatii in exclusivitate despre regimul de detentie pentru Liviu Dragnea. Expira acea perioada de carantina de 21 de zile si apoi se va stabili regimul de detentie si unde va ispasi pedeapsa fostul lider PS.

Radu Banciu: Cand va iesi din inchisoare, Liviu Dragnea nu-si va mai recunoaste partidul, colegii. Nu va mai avea acces la seif, la cheite, nu va mai avea unde sa intre (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia lui Liviu Dragnea, condamnat la trai ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC.

Sustinatorii lui Liviu Dragnea organizeaza un protest si cer punerea acestuia in libertate: impreuna putem invinge

La trei saptamani dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare intr-un dosar de abuz in serviciu, o parte dintre sustinatorii sai organizeaza pe Facebook un protest la Cotroceni impotriva lui Klaus Iohannis si cer eliberarea fostului sef PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )