Libnet.ro
UNICEF

05:00

Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a sarit in apararea lui Ilie Nastase, dupa ce fostul sportiv s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi. Social-democratul a scris pe Facebook ca. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e brand de tara! Nu-l umilesti, nu-i pui catuse. Respect pentru Ilie! 10084;

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, e de parere ca Ilie Nastase ar fi trebuit sa primeasca un altfel de comportament din partea politistilor, avand in vedere reputatia sa. Fostul tenismen s-a ales, vineri, cu doua dosare penale in cateva ore. Prima data, Nastase a fost surprins conducand masina sub influenta alcoolului, apoi a fost oprit circuland cu un scuter, desi permisul ii fusese suspendatde la abaterea anterioara.

Un greu din PSD face scut in jurul lui ILIE NASTASE: E mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sare in apararea fostului tenisman Ilie Nastase, care s-a ales vineri cu doua dosare penale in sase ore. Nastase a fost surprins conducand masina cu o.

Codrin Stefanescu, dupa dezertarile din PSD: Batalia cu astia de-abia a inceput!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza dupa plecarile din ultimile zile din partid. Stefanescu spune ca nu doreste sa foloseasca termeni radicali despre colegii care au plecat la.

Codrin Stefanescu, impotriva valului de reprosuri din PSD: Ma gandesc la acesti colegi ca la oameni care au tras cu noi in campanie. Nu ii pot acuza de tradare

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri, pentru Romania TV, ca nu poate sa isi acuze de tradare colegii care aleg sa isi dea demisia din PSD si sa se mute la ProRomania. Acesta a explicat ca ii vede ca pe niste oameni care au muncit in campanie, dar a precizat ca se arata ingrijorat de starea partidului.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

Codin Maticiuc a sarit in apararea lui Ilie Nastase! Sa ne purtam un pic mai atent cu el - Politistul Marian Godina l-a taxat imediat!

Codin Maticiuc a comentatsituatia fostului tenismen Ilie Nastase. Codin Maticiuc a sugerat ca politistii ar fi putut fi un pic mai intelegatori cu el si sa puna in balanta si mosternirea lasata de Ilie Nastase si.

Cat de BEAT era, de fapt, ILIE NASTASE? Dezvaluiri INCREDIBILE facute de liderul unui sindicat al politistilor

Ilie Nastase era aproape de coma alcoolica in momentul in care politistii l-au oprit pe Soseaua Nordului din Capitala, a declarat Florin Vilea, liderul Federatiei Sindicale a Politistilor SED.

ILIE NASTASE e DEVASTAT! Decizie RADICALA dupa moartea surorii lui: in aceste momente grele...

Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, Ilie Nastase a mai primit o veste devastatoare vineri. Sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. in acest context,.

Primele imagini din club cu Ilie Nastase. Fostul tenismen surprins cand bea - VIDEO

Au aparut imaginile cu Ilie Nastase in timp ce bea in club, inainte de scandalul de vineri cu politistii. Ilie Nastase a petrecut in club cu Gabi Tamas, iar sotia acestuia chiar a postat o fotografie de la.

Politia Capitalei: Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat vineri la Antena 3 ca Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta. Ilie Nastase a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )