Libnet.ro
UNICEF

20:15

Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a atacat la CEDO revocarea sa: Mi-au fost incalcate drepturi fundamentale

Antena3 Antena3,
Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a atacat la CEDO revocarea sa: Mi-au fost incalcate drepturi fundamentale

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, miercuri, ca a atacat la CEDO revocarea sa din functie pentru a opri pe viitor aplicarea unei proceduri abuzive in vederea revocarii procurorilor cu functii. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi a facut plangere la CEDO in urma revocarii de la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit unui raspuns al Parchetului general pentru G4media . Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca.

Kovesi, explicatii dupa reactiile la decizia de a ataca la CEDO revocarea din functia de sef al DNA: ce a spus despre revenirea la conducerea institutiei

Laura Codruta Kovesi a oferit lamuriri, miercuri dimineata, dupa ce a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA. Fosta sefa de la DNA s-a prezentat la Parchetul General si le-a declarat jurnalistilor prezenti ca demersul sau nu vizeaza obtinerea unor despagubiri si nici nu urmareste repunerea pe functie.

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO revocarea din functia de sef al DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia prin care a fost revocata din functia de procuror-sef al DNA, plangerea fiind depusa in luna decembrie a acestui an. in plangere se arata ca au fost atacate.

Kovesi a atacat la CEDO revocarea din functia de sef al DNA

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, astazi, ca a atacat la CEDO revocarea sa din functie pentru a opri pe viitor aplicarea unei proceduri abuzive in vederea revocarii procurorilor cu functii de conducere.

Tudorel Toader reactioneaza dupa ce Kovesi a contestat la CEDO revocarea de la DNA: Curtea nu judeca oameni, judeca exceptii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat marti dupa aparitia informatiei potrivit careia Laura Codruta Kovesi a contestat la CEDO revocarea sa de la conducerea DNA. Deciziile CCR sunt.

Laura Codruta Kovesi explica de ce a sesizat CEDO: E o chestiune de principiu. Nu vreau bani

Laura Codruta Kovesi, fosta sefa DNA, a explicat miercuri dimineata sesizarea pe care a depus-o la CEDO in cazul revocarii de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Mi-au fost incalcate drepturi fundamentale, a spus Kovesi,.

Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit publicatiei G4media. Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca instanta constitutionala a hotarat revocarea sa dar ca nu a fost citata, nici n-a avut posibilitatea de a se apara.

Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA. Reactia lui Tudorel Toader

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit publicatiei G4media. Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca instanta constitutionala a hotarat revocarea sa dar ca nu a fost citata, nici n-a avut posibilitatea de a se apara. Tudorel Toader a transmis ca CCR nu judeca oameni, ci exceptii, obiectii sau conflicte juridice constitutionale.

Ministrul Justitiei nu i da sanse lui Kovesi la CEDO: Nu este instanta de control al Curtii Constitutionale

Tudorel Toader a comentat pentru HotNews demersul Laurei Codruta Kovesi de a ataca la CEDO decizia Curtii Constitutionale in urma careia a fost revocata de la sefia DNA, ministrul Justitiei spunand ca deciziile CCR sunt definitive de la momentul publicarii in Monitorul Oficial, ceea ce inseamna ca acestea nu au cale de atac. Dar dansa este un om liber si se poate adresa oricarei instante din Romania sau europeana, a spus Tudorel Toader.

Kovesi isi contesta demiterea la CEDO: Cum a reactionat Tudorel Toader, responsabilul

Laura Codruta Kovesi a fost demisa pe 9 iulie 2018 din fruntea DNA, printr-un decret de revocare semnat de Iohannis la presiunea Curtii Constitutionale a Romaniei. in decembrie, Kovesi a atacat decizia de revocare la CEDO. Kovesi a fost unul dintre cei mai prolifici procurori ai tarii in perioada in care s-a aflat la sefia [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )