Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisarul european pentru Uniunea securitatii face, luni, o vizita oficiala la Bucuresti; sunt programate intalniri cu Carmen Dan si Eduard Hellvig

Adevărul Adevărul,
Comisarul european pentru Uniunea securitatii face, luni, o vizita oficiala la Bucuresti; sunt programate intalniri cu Carmen Dan si Eduard Hellvig

Comisarul european responsabil pentru Uniunea securitatii, Julian King, face, luni, o vizita oficiala la Bucuresti, avand programate intalniri cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu directorul SRI, Eduard Hellvig. continuă pe Adevărul

Astazi vom primi vizita comisarului pentru Uniunea securitatii

Comisarul european responsabil pentru Uniunea securitatii, Julian King, face, astazi o vizita oficiala la Bucuresti, avand programate intalniri cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu directorul SRI, Eduard Hellvig.

Comisarul european Julian King, vizita in Romania

Comisarul european Julian King, responsabil pentru Uniunea securitatii, se va afla, luni, intr-o vizita oficiala la Bucuresti, informeaza un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania transmis, ieri, Agerpres.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Decizia e transmisa chiar de COMISARUL EUROPEAN! Soferii romani sunt TERMINATI...

Elzbieta Bienkowska, Comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere ca masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi in cativa ani. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred.

Comisar european, vizita la Bucuresti. inaltul oficial va avea o intrevere cu Eduard Hellvig

Comisarul european Julian King, responsabil pentru Uniunea securitatii, se va afla luni la Bucuresti. Julian King se va intalni cu Eduard Hellvig, directorul SRI, Carmen Dan, ministrul de Interne, Ion Oprisor,.

Legea pentru combaterea spalarii banilor, luni, n plenul Camerei Deputatilor

Legea pentru combaterea spalarii banilor apare pe ordinea de zi a plenului de luni al Camerei Deputatilor, dupa ce adoptarea acesteia a fost amanata saptamana trecuta. Liviu Dragnea a explicat ca deputatii nu au votat, deoarece PNL si USR nu au fost de acord cu unele prevederi anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )