Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisia Europeana acuza Rusia ca raspandeste deliberat informatii mincinoase pentru a destabiliza UE

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana acuza Rusia ca raspandeste deliberat informatii mincinoase pentru a destabiliza UE

Executivul european a acuzat miercuri Rusia ca raspandeste deliberat informatii mincinoase pentru a destabiliza blocul cu 28 de membri. Comisarul UE pentru securitate, Julian King, a spus in Parlamentul European ca sunt putine dubii ca aceasta campanie de dezinformare este o strategie orchestrata, care ofera aceleasi informatii mincinoase in cat mai multe limbi posibile si cat mai des cu putinta. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana acuza Rusia de orchestrarea unei campanii de dezinformare

Comisia Europeana a acuzat astazi Rusia ca orchestreaza o campanie de dezinformare pro-Kremlin in tarile Uniunii Europene, sustinand ca aceasta din pacate poate fi extrem de eficienta.

Comisia Europeana trimite zeci de milioane de euro in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Banii ar putea sa ramana necheltuiti

Un comunicat de presa, remis zilele trecute, anunta cu mare pompa ca unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei a primit, de la Comisia Europeana, o finantare de peste 57 de milioane de euro, bani alocati Romaniei prin semnatura comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu.

Comisia Europeana, decizie radicala in privinta ambalajelor de plastic

Comisia Europeana a adoptat marti prima strategie la nivel european privind materialele plastice, care se inscrie in eforturile de tranzitie spre o economie mai circulara si prevede ca toate ambalajele.

Comisia Europeana a constituit un grup de experti pentru combaterea stirilor false

Comisia Europeana a constituit un grup la nivel inalt din 39 de experti pentru dezvoltarea unei strategii in blocul comunitar in vederea combaterii fenomenului stirilor false si a dezinformarii in mediul virtual, conform unui comunicat al institutiei.

Acuzatii FARA PRECEDENT, de la Bruxelles: Rusia destabilizeaza UE

Executivul european a lansat miercuri o serie de acuzatii fara precedent la adresa Guvernului Rusiei, potrivit carora Moscovaraspandeste deliberat informatii mincinoase pentru a destabiliza Uniunea.

Trump acuza Rusia ca ajuta Coreea de Nord sa incalce sanctiunile internationale

Presedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, ca Rusia ajuta Coreea de Nord sa obtina resurse, astfel incalcandu-se sanctiunile internationale impuse nord-coreenilor. El a mentionat ca Phenianul este din ce in ce mai aproape de a fi capabila sa trimita o racheta cu raza lunga de actiune catre Statele Unite, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )