Libnet.ro
UNICEF

17:45

Comisia Europeana anunta ca 23 de noi proiecte de cercetare vor primi fonduri UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana anunta ca 23 de noi proiecte de cercetare vor primi fonduri UE

Comisia Europeana a anuntat azi ca va sprijini 23 de noi proiecte de cercetare cu 128 de milioane euro ca raspuns la pandemia de coronavirus in curs, arata un comunicat de presa al institutiei. Finantarea pusa la dispozitie prin programul de cercetare si inovare al UE Orizont 2020 face parte din angajamentul asumat de Comisie de a consacra 1,4 miliarde de euro initiativei privind raspunsul mondial la coronavirus, lansata de presedinta Ursula von der Leyen in mai 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Belarus. Putin il felicita pe Lukasenko, Comisia Europeana ii cere sa inceteze reprimarea protestatarilor pasnici

Presedintele rus Vladimir Putin i-a trimis luni o telegrama de felicitare omologului sau din Belarus, Aleksandr Lukasenko, care a fost proclamat invingator in urma unui scrutin controversat, marcat de proteste violente. Comisia Europeana a cerut autoritaailor belaruse sa inceteze reprimarea protesttatarilor, in timp ce Polonia cere un summit UE.

EXCLUSIV Situatia gropilor de gunoi din Romania, in continuare dezastruasa, desi ultimatumul dat de Comisia Europeana aproape ca a expirat: Este o bomba cu ceas care mai are inca doua secunde pana a exploda

EXCLUSIV Comisia Europeana a solicitat Romaniei, in luna mai, sa respecte cerintele Directivei 200850CE privind calitatea aerului, sa informeze publicul si sa faca raportari cu privire la gravitatea.

Germania considera ca Uniunea Europeana trebuie sa impuna noi sanctiuni Belarusului

Germania, care detine in prezent Presedintia Consiliului UE, a propus luni Uniunii Europene sa analizeze posibilitatea de a impune noi sanctiuni asupra Belarusului, dupa scrutinul prezidential si actiunile de reprimare, informeaza agentia de presa Reuters, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )