Libnet.ro
UNICEF

18:45

Comisia Europeana da in judecata Romania pe tema gestiunii colective a drepturilor de autor

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana da in judecata Romania pe tema gestiunii colective a drepturilor de autor

Comisia Europeana a dat in judecata Bulgaria, Luxemburg, Romania, Spania pentru ca nu au notificat transpunerea integrala in legislatia nationala a normelor UE privind gestiunea colectiva a. continuă pe Antena3

Romania, trimisa in judecata de Comisia Europeana pe tema gestiunii colective a drepturilor de autor. Tara noastra ar putea fi obligata sa plateasca o amenda de peste 42.000 de euro pe zi

Comisia Europeana a decis, potrivitunui comunicat de presa, sa trimita Bulgaria, Luxemburg, Romania si Spania in fata Curtii de Justitie a UE pentru faptul ca nu au notificat la timp transpunerea integrala in legislatia nationala a normelor UE privind gestiunea colectiva a drepturilor de autor si a drepturilor conexe si acordarea de licente multiteritoriale pentru drepturile asupra operelor muzicale pentru utilizare online pe piata interna. Totodata, Comisia solicita Curtii sa impuna sanctiuni financiare Romaniei si celorlalte state. Romania ar putea fi obligata sa plateasca 42 377 euro pe zi.

Comisia Europeana da in judecata Polonia, Ungaria si Cehia, din cauza refuzului de a gazdui migranti

Comisia Europeana a decis joi sa cheme Republica Ceha, Ungaria si Polonia in fata Curtii de Justitie a UE pentru faptul ca nu si-au indeplinit obligatiile de gazduire a refugiatilor, relateaza AFP.

indeamna Romania sa transpuna corect legislatia privind instituirea spatiului feroviar unic european

Comisia Europeana a decis, astazi, sa trimita tarii noastre o scrisoare de punere in intarziere din cauza deficientelor in aplicarea normelor UE de instituire a spatiului feroviar unic european 2012/34/UE), potrivit Agerpers.

Ministrul Liviu Pop isi doreste ca la viitoarele evaluari din Monitorul educatiei, realizat de Comisia Europeana, Romania sa urce in prima treime

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a exprimat dorinta ca Romania sa urce in prima treime la urmatoarele evaluari din Monitorul educatiei si formarii elaborat de Comisia Europeana, scrie Agerpres.

Comisia Europeana cere Romaniei sa transpuna corect Directiva privind spatiul unic feroviar european

In legislatia nationala nu exista obligativitatea consultarii sectorului feroviar cu privire la noile acorduri contractuale si la alinierea acordurilor existente la noile norme, se arata in scrisoarea de punere in intarziere, trimisa Roma niei de Comisia Europeana.

Comisia Europeana a propus infiintarea Fondului Monetar European

Comisia Europeana a propus, ieri, infiintarea, in 2019, a unui Fond Monetar European FME), care ar putea lua locul Fondului Monetar International FMI) in procesul de sustinere financiara a tarilor din zona euro care au dificultati.

Comisia Europeana - pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania

O piata lichida si competitiva a gazelor naturale din Romania ar fi benefica pentru noi si pentru toti consumatorii de gaze din regiunea Europei Centrale si de Est, ne-a transmis Roland Wolk, seful diviziei de marketing si vanzari a Central European Gas Hub CEGH) din Austria, adaugand ca oficialii Comisiei Europene urmaresc foarte atent evolutia discutiilor privind OUG 64/2016 si au luat o pozitie clara pentru o piata deschisa a gazelor naturale din Romania.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )