Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana a lansat procedura de blocare a sanctiunilor SUA in dosarul nuclear iranian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a lansat procedura de blocare a sanctiunilor SUA in dosarul nuclear iranian

Comisia Europeana a lansat vineri procedura oficiala de activare a legii de blocaj blocking status), ce are drept scop contracararea efectelor sanctiunilor SUA asupra companiilor europene care doresc sa investeasca in Iran, dupa cum a anuntat joi presedintele CE Jean-Claude Juncker, relateaza AFP, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

UE a lansat procedura de blocare a efectelor extrateritoriale ale sanctiunilor americane n dosarul iranian

Comisia Europeana a lansat vineri procedura oficiala care vizeaza activarea legii de blocare, pentru a contracara efectele extrateritoriale ale sanctiunilor americane pentru companiile europene care vor sa investeasca in Iran, anunta AFP.

Comisia Europeana, masuri impotriva Statelor Unite. Procedura de blocare a sanctiunilor in dosarul nuclear iranian a fost activata

Comisia Europeana a lansat vineri procedura oficiala de activare a legii de blocaj blocking status) ce are drept scop contracararea efectelor sanctiunilor SUA asupra companiilor europene care doresc sa.

Comisia Europeana vrea sa blocheze sanctiunile americane pentru a proteja companile europene din Iran

Comisia Europeana CE) a aununtat vineri ca a lansat procesul de blocaj al sanctiunilor americane reimpuse Teheranului, odata cu iesirea SUA din acordul nuclear.

Comisia Europeana a decis: Cat mai au voie sa circule cele trei milioane de masini diesel din Romania! Vezi daca te afli pe lista!

In contextul scandalului diesel, tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de.

Lanseaza procesul de blocaj al sanctiunilor americane

Comisia Europeana CE) a aununtat astazi ca a lansat procesul de blocaj al sanctiunilor americane cu scopul de a proteja intreprinderi europene care opereaza in Iran, dupa ce Statele Unite au anuntat ca reimpun sanctiuni Teheranului, odata cu iesitea din acordul in dosarul nuclear iranian, relateaza News. ro.

Sanctiunile impuse de SUA vor fi evitate

Comisia Europeana a propus guvernelor statelor membre UE sa foloseasca transferuri directe de bani catre Banca Centrala a Iranului, pentru a evita sanctiunile impuse de Statele Unite, scrie Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )