Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana lanseaza un apel pentru finantarea in comun a vaccinurilor pentru COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana lanseaza un apel pentru finantarea in comun a vaccinurilor pentru COVID-19

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a lansat un apel miercuri la punerea in comun a resurselor - in Europa si in lume - pentru a ajuta la dezvoltarea viitoarelor vaccinuri impotriva COVID-19 si rezervarea acestora din timp. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana lanseaza strategia pentru accelerarea descoperii vaccinului anti-Covid-19

Comisia Europeana a lansat, astazi, o strategie care sa accelereze dezvoltarea, fabricarea si punerea la dispozitia populatiei a vaccinurilor impotriva COVID-19, potrivit unui comunicat al institutiei. Un vaccin eficace si sigur impotriva virusului este atuul nostru principal pentru a gasi o solutie definitiva la criza provocata de pandemie. Timpul este un factor esential. Fiecare luna castigata pentru gasirea unui astfel de vaccin permite salvarea de vieti omenesti, protejarea de mijloace de subzistenta si economisirea de miliarde de euro. Strategia de astazi propune o abordare comuna a UE si se bazeaza pe mandatul primit de la ministrii sanatatii din UE, noteaza institutia Europeana.

Comisia Europeana lanseaza raportul privind Orasele mari ale lumii

Comisarul pentru coeziune si reforme al UE, Elisa Ferreira, participa la un eveniment online organiz.

Comisia Europeana anunta o strategie pentru producerea unui vaccin impotriva COVID-19 intre 12 si 18 luni sau chiar mai devreme

Comisia Europeana a anuntat miercuri o strategie europeana pentru dezvoltarea, fabricarea si punerea la dispozitia populatiei a unui vaccin impotriva COVID-19, intr-un interval de timp cuprins intre 12 si 18 luni sau chiar mai devreme. Conform CE, este nevoie de studii clinice in paralel cu investitii in capacitatea de productie pentru a putea produce milioane sau chiar miliarde de doze de vaccin viabil.

Comisia Europeana propune politici pentru facilitarea comertului cu farmaceutice

In urma unei prime discutii in randul ministrilor UE, comisarul pentru comert, Phil Hogan, a prezentat ieri, 15 iunie, unui grup de parteneri ai Organizatiei Mondiale a Comertului ideile Comisiei privind o initiativa internationala de facilitare a comertului cu produse medicale, anunta un comunicat de presa al reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Comisia europeana lanseaza consultare publica privind relansarea economica

Se solicita contributii din partea Parlamentului European, a statelor membre, a partilor interesate .

COMISIA EUROPEANA: 38 milioane de euro pentru protejarea infrastructurii critice impotriva atacurilor cibernetice

Comisia Europeana a anuntat astazi, 15 iunie, ca angajeaza peste 38 de milioane de euro prin intermediul programului de cercetare si inovare al UE, Orizont 2020, pentru a sprijini mai multe proiecte inovatoare in domeniul protectiei infrastructurii critice impotriva amenintarilor cibernetice si fizice si pentru a face orasele mai inteligente si mai sigure.

Comisia Europeana va ancheta fuziunea dintre Fiat si PSA

Comisia Europeana a anuntat miercuri deschiderea unei anchete aprofundate care vizeaza proiectul de fuziune a constructorilor auto PSA si Fiat Chrysler.

Comisia Europeana deschide doua investigatii antitrust impotriva Apple

Comisia Europeana va deschide doua investigatii antitrust vizand practicile Apple Store si Apple Pay, anunta The Verge.

Comisia Europeana a deschis investigatii privind comportamentul comercial al companiei Apple

Comisia Europeana a deschis marti doua investigatii privind comportamentul comercial al Apple.

Cum aflati noile reguli din tara in care vreti sa plecati in vacanta. Comisia Europeana a lansat un site dedicat

Comisia Europeana a lansat un site dedicat care prezinta informatii cu privire la restrictiile de calatorie, masuri de protectie, precum si alte informatii utile precum ofertele turistice din fiecare tara si din UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )