Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia Europeana, mesaj DUR pentru Romania dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din Piata Victoriei: Independenta Justitiei si lupta impotriva coruptiei, de o importanta colosala

B1 B1,
Comisia Europeana, mesaj DUR pentru Romania dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din Piata Victoriei: Independenta Justitiei si lupta impotriva coruptiei, de o importanta colosala

Comisia Europeana intervine in scandalul momentului din Romania. Un purtator de cuvant de la Bruxelles atrage atentia ca manifestatiile violente de la Bucuresti nu pot fi o solutie in. continuă pe B1

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Comisia Europeana urmareste cu preocupare situatia din Romania si considera ca independenta justitiei si actiunile pentru combaterea coruptiei sunt foarte importante, se arata intr-un comunicat al.

Mihai Fifor, mesaj dur pentru protestatari: Unii isi doresc cu orice pret sa existe doua Romanii, dezbina si sadesc ura intre romani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, transmite un mesaj dur protestatarilor implicati in violentele din Piata Victoriei. intr-un mesaj publicat pe Facebook, seful de la MApN vorbeste despre unitatea.

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care au strigat cuvinte obscene la adresa PSD la turneul de la Montreal

Simona Halep a reactionat dur la adresa romaniilor ce au strigat M. e PSD in tribunele turneului de tenis de la Montreal A fost un sentiment fantastic sa vorbesc din nou din postura de castigatoare. Simt ca .

Reactia Comisiei Europene dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Comisia Europeana urmareste indeaproape evolutiile din Romania si atrage atentia ca violenta nu poate fi niciodata o solutie in politica, se arata intr-o declaratie transmisa marti, la solicitarea.

Cristina Topescu, mesaj dur pentru jandarmi: Sunteti niste marionete manevrate de sefi cuprinsi de dementa puterii

Jurnalista Cristina Topescu a semnat un text dur la adresa Jandarmeriei dupa incidentele violente care au avut loc la mitingul Diasporei de pe 10 august, criticand faptul ca fortele de ordine nu au tinut cont de faptul ca printre protestatari se aflau multi oameni pasnici, inclusiv femei si copii.

VIOLENTELE jandarmilor de la protestul Diasporei, CONDAMNATE DUR de Comisia Europeana

Comisia Europeana reactioneaza dupa interventia brutala a jandarmilor de la protestul de vineri din Piata Victoriei. Forul comunitar a condamnat agresiunile fortelor de ordine din Romania impotriva echipei.

Comisia Europeana condamna violentele impotriva jurnalistilor din timpul protestelor din Piata Victoriei

Comisia Europeana condamna agresiunile atribuite fortelor de ordine din Romania impotriva jurnalistilor, in timpul protestelor violente de vineri, evidentiind ca este important ca angajatii companiilor me.

Klaus Iohannis: Guvernul SE PREFACE ca nu vede revolta oamenilor. Apelul presedintelui la membrii PSD, opozitie si societatea civila dupa violentele Jandarmeriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj public dupa violentele jandarmilor de la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei. Seful statului a lansat, cu aceasta ocazie, un atac extrem de dur.

Comisia Europeana condamna violentele din Bucuresti si cere protejarea jurnalistilor

Comisia Europeana a condamnat agresiunile manifestate de fortele de ordine impotriva jurnalistilor, subliniind ca este important ca angajatii companiilor media sa isi poata desfasura activitatea, informeaza postul public austriac ORF, citat de Mediafax.

Comisia Europeana, despre protestul din 10 august:Violenta nu poate fi niciodata o solutie in politica

Comisia Europeana este ingrijorata de violentele declansate cu ocazia protestului din 10 august, desfasurat in Piata Victoriei, si precizeaza faptul ca acorda o mare importanta independentei justitiei si luptei impotriva justitiei, se arata intr-un comunicat de presa al CE.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )