Libnet.ro
UNICEF

17:30

Comisia Europeana a numit 39 de experti in cadrul Grupului la nivel inalt pentru combaterea fenomenului fake news

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana a numit 39 de experti in cadrul Grupului la nivel inalt pentru combaterea fenomenului fake news

Comisia Europeana a numit, in urma unui proces de selectie public, 39 de experti in cadrul grupului la nivel inalt constituit pentru a contribui la dezvoltarea unei strategii la nivelul Uniunii Europene in vederea combaterii fenomenului stirilor false fake news) si a dezinformarii in mediul online. Printre cei 39 de experti se numara si prof. univ. dr. Alina Bargaoanu, decan al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA) Bucuresti. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana declara razboi stirilor false: Un grup de 39 de experti, intre care si un roman, se va ocupa de combaterea fenomenului

Comisia Europeana a ales in urma unei selectii publice 39 de experti care sa se faca parte dintr-un grup de lucru la nivel inalt care va contribui la dezvoltarea de strategii la nivelul Uniunii Europene.

Comisia Europeana propune investitii de un miliard de euro, intr-o retea europeana de supercalculatoare

Comisia Europeana a prezentat, ieri, o serie de masuri care au drept scop construirea unei infrastructuri de supercalculatoare europene de talie mondiala, o initiativa care prevede investitii din partea Uniunii Europene si a statelor membre, se arata intr-un comunicat al forului comunitar, citat de Agerpres.

EXPLOZIA preturilor la energie din Romania, CONFIRMATA de Comisia Europeana

Comisia Europeana a confirmat miercuri ca Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea din 2017, cele mai mari cresteri de preturi la energia electrica din UE. Potrivit.

Comisia Europeana sprijina Iasiul sa devina Smart City. Ce presupune transformarea digitala

Iasiul se afla printre cele 15 orase din Uniunea Europeana care vor primi consultanta si coaching de la experti locali si internationali pentru a pune in aplicare planuri strategice care vizeaza cresterea economica.

ştiri din Economie

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )