Libnet.ro
UNICEF

16:15

Comisia Europeana, reactie de ultima ora: Dupa revocarea sefei DNA, procedura de revocare a procurorului general produce ingrijorare

B1 B1,
Comisia Europeana, reactie de ultima ora: Dupa revocarea sefei DNA, procedura de revocare a procurorului general produce ingrijorare

Comisia Euopeana transmite, joi, intr-un comunicat de presa, ca declansarea procedurii de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, provoaca ingrijorare, informeaza Stiripesurse. ro. Comisia. continuă pe B1

Comisia Europeana, reactie la procedura de revocare a lui Lazar: Produce ingrijorare

Comisia Europeana a reactionat, joi, dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a decis sa inceapa procedura de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar. Comunicatul Comisiei.

Prima reactie de la Comisia Europeana dupa ce Toader a declansat revocarea lui Lazar

Comisia Europeana este ingrijorata in legatura cu procedura de revocare a procurorului general declansata de ministrul Justitiei, Ziare. com .

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Austria, dupa ce a decis TAIEREA alocatiilor copiilor imigrantiilor romani. Mesajul DUR al ministrului Olguta Vasilescu

Comisia Europeana avertizeaza Austria, dupa ce Parlamentul de la Viena a decis reducerea alocatiilor copiilor imigrantilor din tari est-europene. Mai exact, proiectuld e lege adoptat miercuri prevede ca.

Centura Bucurestiului, lasata de izbeliste de guvernanti. Comisia Europeana nu a primit nicio cerere de finantare

Comisia Europeana nu a primit inca o cerere formala pentru finantarea lucrarilor la centura Bucurestiului, au declarat, luni, surse din executivul comunitar, pentru HotNews. ro, dupa ce s-a scurs o saptamana de la termenul avansat de premierul Viorica Dancila pentru transmiterea dosarului prin care Romania ar fi trebuit sa ceara banii europeni pentru santier.

Darius Valcov: Comisia Europeana aloca Romaniei 150 de milioane de euro pentru studiile, constructia si dotarea a 3 spitale; potrivit studiilor, toate trei ar costa 1,2 miliarde de euro. Cifrele nu mint niciodata

Consilierul premierului, Darius Valcov, arata ca, desi Comisia Europeana a alocat Romaniei 150 de milioane de euro pentru studiile, constructia si dotarea a celor trei spitale regionale, numai studiile costa.

Comisia Europeana a decis: Cantitatile de calcan si sprot care se pot pescui sunt impartite intre Romania si Bulgaria

Comisia Europeana a adoptat o propunere prin care cota de pescuit si limita de captura pentru speciile sprot si calcan sunt impartite intre tara noastra si Bulgaria. Astfel, Comisia a adoptat miercuri.

Comisia Europeana a respins proiectul de buget pe 2019 al Italiei

Comisia Europeana CE) a respins astazi proiectul de buget pe 2019 al Italiei, denuntand un derapaj fara precedent si o neconformitate grava cu normele UE.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa tina cont de opinia Comisiei de la Venetia. MCV, pe 13 noiembrie

Comisia Europeana a luat act de opinia Comisiei de la Venetia privind modificarile aduse de PSD/ALDE Codurilor Penale si Legilor Justitiei si cere autoritatilor romane sa ia in calcul recomandarile forului international, in contextul in care un nou MCV va fi facut public in 13 noiembrie.

Comisia Europeana, nou avertisment pentru Romania privind justitia: Raportul MCV, publicat pe 13 noiembrie

Comisia Europeana lanseaza un nou avertisment autoritatilor romane privind modificarile la codurile penale si la legile justitiei. Bruxellesul arata ca a luat nota de recomandarile facute de Comisia de la Ve.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Se strica vremea, iar miercuriva fi in vigoare un cod portocaliu pentru mai multe judete din sudul tarii. in aceste zone, rafelele vor atinge chiar 90 de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )