Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana nu vede cu ochi buni economia noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana nu vede cu ochi buni economia noastra

Raportul de tara al Comisiei Europene CE) ofera o viziune pesimista asupra situatiei macroeconomice a Romaniei, fiind puse intr-un context nefavorabil, iar subestimarea unei tendinte la nivel de prognoza poate manipula factorii economici dintr-o tara, in contextul in care toate statele care au au facut obiectul unei analize au fost incadrate in categoria statelor care se confrunta cu dezechilibre, a spus, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, in cadrul unei conferinte organizate de reprezentanta CE in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a amendat Google cu 1,5 miliarde de euro

Comisia Europeana a amendat Google cu 1,49 EUR miliarde de euro pentru incalcarea normelor antitrust ale UE. Google a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata impunand o serie de clauze restrictive in.

De ce se opune Comisia Europeana propunerii actuale de amanare a Brexitului? Conditia pusa de Tusk dupa scrisoarea lui May

Cererea Marii Britanii de a amana Brexitul pana pe 30 iunie ar aduce riscuri legale si politice, afirma Comisia Europeana, conform AFP.

Google, dupa amenda de 1,49 miliarde euro de la Comisia Europeana: Am facut modificari si vom mai veni cu update-uri

Comisia Europeana a anuntat o noua amenda, de 1,49 miliarde euro, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii. Raspunsul Google: intotdeauna am fost de acord cu pietele sanatoase, ele sunt in interesul tuturor. in urmatoarele luni vom veni cu update-uri pentru o mai buna vizibilitate.

Amenda URIASA pentru Google de la Comisia Europeana. Gigantul IT, abuz in domeniul publicitatii

Comisia Europeana a amendat, din nou, Google. Noua sanctiune, in valoare de 1,49 miliarde de euro, a fost aplicata pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii si pentru ca si-a sabotat.

PENTRU PRACTICI ABUZIVE IN MATERIE DE PUBLICITATE ONLINE: Comisia Europeana amendeaza Google cu 1,49 miliarde de euro

Comisia Europeana a amendat Google cu 1,49 miliarde de euro pentru incalcarea normelor antitrust ale UE. Google a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata impunand o serie de clauze restrictive in contractele cu siturile internet ale tertilor, ceea ce ia impiedicat pe rivalii Google sa afiseze pe siturile respective anunturi publicitare proprii asociate cu rezultatele cautarilor.

Google amendata cu 1,49 miliarde euro de Comisia Europeana, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii

Anul si amenda mare pentru Google. Comisia Europeana a anuntat o noua amenda, de 1,49 miliarde euro, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii si pentru ca a pus bete in roate rivalilor. in 2018, Google a fost amendata de CE cu 4,34 miliarde euro pentru abuz de pozitie dominanta in utilizarea sistemului de operare Android. Comportamentul abuziv a durat peste 10 ani si a impiedicat alte societati sa concureze pe baza meritelor si sa inoveze, spune spune Margrethe Vestager, comisarul responsabil cu politica in domeniul concurentei.

USR Bucuresti a sesizat Comisia Europeana privind ajutoarele de stat ilegale acordate de Firea catre companiile municipale

Presedintele USR Bucuresti, Roxana Wring, a anuntat marti ca partidul a depus o sesizare la Comisia Europeana privind ajutorul de stat ilegal acordat de Gabriela Firea catre companiile municipale. La mijlocul lunii februarie, Curtea de Apel Bucuresti declara ca acestea din urm[ au fost constituite ilegal.

Liderul USR Bucuresti a sesizat Comisia Europeana in legatura cu ajutoarele de stat ilegale acordate celor 22 de companii municipale

Liderul USR Bucuresti, Roxana Wring, consilier in CGMB, a sesizat marti Comisia Europeana privind ajutorul de stat ilegal acordat companiilor municipale de catre primarul Gabriela Firea. Ea spune ca aceste companii au beneficiat de nu mai putin de 600 de milioane de euro din bugetul Capitalei, desi instanta a decis ca au fost infiintate ilegal.

CU PESTE DOUA MILIARDE DE EURO: Comisia Europeana finanteaza Consiliul European pentru Inovare

Comisia Europeana va aloca, in perioada 2019 - 2020, fonduri de peste doua miliarde de euro pentru lantul inovarii, respectiv pentru proiecte de pionierat pathfinder) dedicate dezvoltarii tehnologiilor avansate.

Comisia Europeana, dupa intalnirea Dancila-Timmermans: Implementarea de catre Romania a recomandarilor din raportul MCV a fost accelerata

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si premierul Viorica Dancila au avut miercuri o scurta intalnire si au confirmat ca discutiile tehnice intre Comisie si autoritatile romane progreseaza, iar implementarea de catre Romania a recomandarilor din raportul MCV a fost accelerata, potrivit unui purtator de cuvant al CE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )