Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comitetul Executiv National al PSD, convocat pentru vineri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comitetul Executiv National al PSD, convocat pentru vineri

Comitetul Executiv National al PSD a fost convocat in sedinta pentru vineri la orele 12. 30, anuntul fiind facut de PSD dupa aparitia scrisorii semnate de Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu, care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENTScrisoarea contestatarilor din PSD: Se cere demisia imediata a lui Dragnea si asigurarea interimatului de catre Dancila / Semnatari: Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu/ Seful PSD a convocat CEx-ul pentru vineri

Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, pun pe masa Comitetului Executiv de vineri, o scrisoare prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functia de sef al PSD , precum si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Potrivit semnatarilor documentului, facut public azi, interimatul de la partid ar trebui asigurat, pana la Congres, de premierul Viorica Dancila. Comitetul Executiv al PSD a fost convocat de Liviu Dragnea pentru ziua de vineri, la ora 12.

Soarta politica a lui Liviu Dragnea se decide vineri in sedinta Comitetului Executiv al PSD

Liviu Dragnea a convocat o sedinta a Comitetului Executiv al PSD pentru vineri la ora 12:30 in contextul in care in spatiul public a aparut scrisoarea mai multor lideri ai formatiunii care ii cer demisia din fr.

Cutremur in PSD. Motivele pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )