Libnet.ro
UNICEF

18:45

Comitetul Executiv al PSD este convocat luni pentru a stabili componenta Guvernului Dancila

România Liberă România Liberă,
Comitetul Executiv al PSD este convocat luni pentru a stabili componenta Guvernului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata pentru luni, de la ora 16,00, pentru a s. continuă pe România Liberă

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata, luni, de la ora 16,00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila, potrivit unor surse politice.

Raport PwC: Cheltuielile militare, in crestere pana in 2021. O economie puternica si cu un mediu fiscal si financiar stabil este absolut necesara pentru securitatea nationala si pentru investitiile militare necesare

Rata anuala de crestere a cheltuielilor pentru aparare va creste cel mai probabil in perioada 2017-2021 in 58 din 71 de natiuni analizate la nivel global, inclusiv tarile NATO, se intr-un raport realizat de PricewaterhouseCoopers PwC). Raportul abordeaza sporirea cheltuielilor militare ale tarilor NATO si a altor puteri militare din lume, in contextul in care si Romania si-a crescut alocarea bugetara pentru Aparare la 2% din PIB si a demarat ample procese de achizitii militare. Dezvoltarea economica asigura implicit si securitatea militara. In acest context, o economie puternica cu baza de crestere solida si cu un mediu fiscal si financiar stabil este absolut necesara pentru securitatea nationala si pentru investitiile militare necesare, atrage atentia insa Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

Raluca Turcan: PNL va discuta cu parlamentari PSD, ALDE si UDMR, pentru respingerea Guvernului Dancila

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, anunta discutii cu oameni din PSD, ALDE si UDMR pentru respingerea in Parlament a cabinetului condus de Viorica Dancila. Daca in continuare se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )